Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο Μπεν Αφλεκ θα είναι ο Μπάτμαν ενάντια στον Σούπερμαν

Ο Σούπερμαν έρχεται αντιμέτωπος με τον Μπάτμαν στην ταινία που θα γυρίσει ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης του «Ανθρωπος από ατσάλι».

Η ανακοίνωση έγινε τον περασμένο Ιούλιο από τον ίδιο τον Σνάιντερ στο ετήσιο φεστιβάλ κόμικς του Σαν Ντιέγκο «Comic-Con» και συνοδεύτηκε από τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα 6.000 θεατών.

Ομως από τότε μέχρι σήμερα το όνομα του ηθοποιού που θα ενσάρκωνε τον Μπάτμαν δεν είχε γίνει γνωστό και κανείς δεν περίμενε ότι το ρόλο θα έπαιρνε ο βραβευμένος φέτος με το Οσκαρ καλύτερης ταινίας, Μπεν Αφλεκ.

«Ξέραμε ότι θέλαμε έναν εξαιρετικό ηθοποιό για αυτό τον ρόλο, ενός από τους πιο αγαπημένους ήρωες των κόμικς και ο Μπεν Αφλεκ ταιριάζει απόλυτα σε αυτό» αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου της Warner Bros.

O σκηνοθέτης της επικείμενης ταινίας που ξεκινά τα γυρίσματα το 2014 με σκοπό να προβληθεί το καλοκαίρι του 2015 δήλωσε ότι ανυπομονεί να εργαστεί μαζί με τον Αφλεκ.

«Πιστεύω ότι έχει τα απαραίτητα εργαλεία για να ερμηνεύσει έναν άνδρα μεγαλύτερο και σοφότερο του Κλαρκ Κεντ, χωρίς να χάνει τη γοητεία και τη χάρη του δισεκατομμυριούχου Μπρους Γουέιν» υποστήριξε ο Σνάιντερ.
 
Στη διάρκεια της ομιλίας του, τον περασμένο Ιούλιο ο σκηνοθέτης είχε ανεβάσει στην σκηνή έναν από τους ηθοποιούς της ταινίας «Ανθρωπος από ατσάλι», τον Χάρι Λένοξ, για να διαβάσει την εξής φράση:

«Θέλω να θυμάσαι Κλαρκ, όσα χρόνια και αν περάσουν, στις πιο ιδιωτικές σου στιγμές, θέλω να θυμάσαι το χέρι μου στον λαιμό σου. Θέλω να θυμάσαι τον έναν άνθρωπο που σε νίκησε».

Ολοι στο κοινό γνώριζαν ότι η φράση προέρχεται από το γνωστό κόμικς του Φρανκ Μίλερ «Ο σκοτεινός ιππότης επιστρέφει», όπου ένας μεσήλικος Μπάτμαν αντιμετωπίζει έναν διεφθαρμένο Σούπερμαν.

Ο σκηνοθέτης έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θα διασκευάσουν το κόμικς, αλλά η κεντρική του ιδέα θα τους οδηγήσει στο σενάριο που θέλουν να γράψουν.

«Είναι σχεδόν μυθολογικό να έχεις τον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν να πολεμούν μεταξύ τους, αφού είναι οι μεγαλύτεροι υπερ-ήρωες του κόσμου», είπε ο Σνάιντερ.

Ο βρετανός ηθοποιός Χένρι Κάβιλ την κόκκινη κάπα του Σούπερμαν ενώ η Εϊμι Ανταμς θα παίξει και πάλι τον ρόλο της Λόις Λέιν.

Η Warner θέλει να εκμεταλλευτεί την επιτυχία πρόσφατων ταινιών που ένωσαν ήρωες από τα παγκόσμια βιβλία κόμικς, όπως «Avengers - Οι Εκδικητές» όπου ο Iron Man, ο Χαλκ, ο Θορ και ο Κάπτεν Αμέρικα απέφεραν παγκόσμιες εισπράξεις ύψους 1,5 δισ. δολαρίων, ενώ αυτόν τον καιρό γυρίζεται η συνέχεια των «Avengers».


tanea

I spit on your grave 2 (2013) Trailer

The Monkey's Paw (2013) Poster


The Walkind Dead - Season 4 Sneak Peak


Καθημερινή - Κυριακή 01/09/2013


Pink Floyd Influenced DARKSIDE Spectacular Trailer


A Single Shot (2013) Poster


The Night Visitor (2014) Poster


2ο Φεστιβάλ Βαλκανικών ταινιών μικρού μήκους

Έτοιμο να δεχθεί τις μικρού μήκους ταινίες από τα Βαλκάνια, θα είναι από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, το διαδικτυακό Φεστιβάλ Ταινιών ''altcineΑction''.

Το online Φεστιβάλ, ιδρύθηκε πέρυσι, με έδρα την Ελλάδα και σκοπό έχει την προώθηση του βαλκανικού κινηματογράφου διεθνώς.

Οι ενδιαφερόμενοι, έως 35 ετών, θα μπορούν να υποβάλουν ψηφιακά τις ταινίες τους, διάρκειας έως 15 λεπτών και υποτιτλισμένες στα αγγλικά. Οι ταινίες υποβάλλονται ψηφιακά και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του altcineAction.

Η συνολική διάρκεια προβολής των ταινιών του Φεστιβάλ είναι 360 λεπτά. Δηλαδή όταν συμπληρωθεί ο χρόνος των 360 λεπτών θα είναι αδύνατη η υποβολή άλλης ταινίας.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί διαδικτυακά και είναι ανοικτή σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Εκτός από τις ταινίες, βραβεύεται και ο καλύτερος κριτής των ταινιών. Η τελετή λήξης και η απονομή των βραβείων αναμένονται στις αρχές Οκτωβρί
ου.


e-typos

Real News - Κυριακή 01/09/2013


Έθνος - Κυριακή 01/09/2013


Divergent (2013) Trailer

Captain Phillips (2013) Trailer


Δευτέρα 26/08/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ο Άλλος Star Δράμα
01:45 Ακόμα και οι καουμποΪσσες μελαγχολουν Star Κωμωδία