Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Broken City (2013) Trailer

Νέες Τηλεοπτικές Σειρές 2013

Tον Γενάρη του 2013 δεκάδες νέες σειρές σόου πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην αμερικανική τηλεόραση. Ποιες από αυτές θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στις τηλεοράσεις του κόσμου; Στο δικό μας Τop 10 έχει ήδη ξεχωρίσει το «The Americans», που έρχεται ως απάντηση στο «Homeland». Η σειρά πραγματεύεται την ιστορία μίας γυναίκας και ενός άντρα, Ρώσων κατασκόπων που ζουν στην Αμερική τη δεκαετία του '80.

Για να είναι πειστικοί ως κατάσκοποι πρέπει να δείχνουν σαν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Σιγά σιγά, όμως, οι δυο τους ερωτεύονται και τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Μπερδεμένος είναι και ο Κέβιν Μπέικον στη σειρά του FOX «The Following», που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου.

Ο ηθοποιός υποδύεται έναν αλκοολικό, πρώην πράκτορα του FBI, ο οποίος ξαναπιάνει δουλειά όταν ένας σίριαλ κίλερ κάνει την επανεμφάνισή του μετά πολλά χρόνια. Και μπορεί το σενάριο να είναι κλισέ, όμως ο δολοφόνος μας χρησιμοποιεί τα social media για να στρατολογεί τους μιμητές του και έτσι ο πράκτοράς μας πρέπει να τα βάλει και με το Facebook. Εναν μανιακό έρχεται να μας συστήσει και το NBC με το «Hannibal». Ο Mads Mikkelsen πρωταγωνιστεί σε ένα πρίκουελ της «Σιωπής των αμνών» που κόβει την ανάσα.

Ημερολόγια

Αλλο ένα πρίκουελ που θα έβρισκε οπαδούς και στην Ελλάδα είναι η νεανική σειρά «The Carrie Diaries», που ταξιδεύει στη δεκαετία του '80 και ανοίγει τα ημερολόγια της Κάρι Μπράντσοου από το «Sex end the city», όταν εκείνη ήταν ακόμη έφηβη. Από τη λίστα δεν λείπουν και οι σειρές επιστημονικής φαντασίας, όπως το «Continuum» που έρχεται από το μέλλον και συγκεκριμένα από το 2077.

Η Ρέιτσελ Νίκολς ταξιδεύει πίσω στο σήμερα και προσπαθεί να εμποδίσει (τι άλλο;) μια ομάδα τρομοκρατών που έρχονται και αυτοί από το μέλλον για να αλλάξουν το παρόν. Κι αν αυτή η αλληγορία δεν σας ταιριάζει, τότε το «Defiance» έρχεται τον Απρίλη του 2013 για να σας αποζημιώσει. Η σειρά τοποθετείται όχι στο πολύ μακρινό μέλλον, αλλά σε άλλο πλανήτη και εξετάζει το τι θα συνέβαινε αν κάποια όντα μετανάστευαν στη Γη επειδή ο πλανήτης τους είχε καταστραφεί.

Η ώρα μηδέν για τον πλανήτη Γη φτάνει και στο «Zero Hour» του ABC, όπου ένας συνωμοσιολόγος φέρνει το... τέλος του κόσμου. Την κωμική νότα δίνει ο Αυστραλός κωμικός Τζιμ Τζέφρις, που θα παρουσιάσει στο FX το σόου του «Legit».

Τέλος, ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ «Africa» από τους δημιουργούς του Planet Earth και του «Life», καθώς και η σειρά καρτούν «Out There» που θα βγει στον αέρα τον Φλεβάρη του 2013 και στην οποία έχει βάλει το χεράκι του ο Ryan Quincy, ένας από τους δημιουργούς του «South Park».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Μπαίνει το History HD, ενισχύεται και το τμήμα ταινιών του OTE TV


Ακόμη ένα κανάλι υψηλής ευκρίνειας θα προστεθεί τις επόμενες 1-2 ημέρες στον OTE TV. Πρόκειται για το History HD, κανάλι ντοκιμαντέρ, γνωστό σε πολλούς από την SD έκδοση του που μεταδίδεται από τη Nova.

Το πρόγραμμα του καναλιού απαρτίζεται από εκπομπές ιστορικού περιεχομένου ενώ τον τελευταίο καιρό έχει κάνει στροφή και σε ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων, αφιερώνοντας εκπομπές σε μυθικά πλάσματα, τέρατα, UFO,  οδηγούς φορτηγών, κυνηγούς αλιγάτορα κ.α.

Παρότι έχει δεχτεί κριτικές για τα μη ιστορικά προγράμματα του, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο κανάλι και μια ακόμη σημαντική προσθήκη του OTE TV.

 Στο κομμάτι των ταινιών, οι πληροφορίες μας λένε πώς υπογράφηκε συμφωνία με μεγάλο κινηματογραφικό studio (Disney) το οποίο θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο τo περιεχόμενο των κινηματογραφικών καναλιών OTE Cinema1 HD και OTE Cinema2.

digitaltvinfo

Oι 100 καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας σε 1 video !

The Great Gatsby (2012) Poster


Escape from Planet Earth (2013) Poster


Τρίτη 18/12/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

20:00 Αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα ΕΤ3 Ελληνική ταινία
21:00 Το τελευταίο μεγάλο κόλπο Alpha Κωμωδία
22:00 Sex and The city Star Ξένη ταινία
23:00 Σκιές στην άμμο ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:30 Ανακόντα Mega Ξένη ταινία
01:00 Το βαποράκι ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:30 Η χρόνια του κομήτη Mega Ξένη ταινία
03:45 Αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον Star Ξένη ταινία