Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

OTE TV: Με τα περιφερειακά κανάλια TV100, Sunny, Kontra, Extra 3, Star Κ. Ε. και Κρήτη TV

Όπως αναφέρει το rexsat.blogspot.gr λίγες μέρες πριν το κλιμακούμενο Switch Off του Υμηττού (στις 20/06), η συνδρομητική πλατφόρμα της "OTE TV μέσω Δορυφόρου" (και μέσω Conn-x), ενισχύεται με ευρύτερα περιφερειακά κανάλια της χώρας (στις θέσεις ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος 651-657), δίνοντας περισσότερο χρώμα και ζωντάνια από τη περιφέρεια…

Τα περιφερειακά κανάλια "TV100 Θεσσαλονίκης" (θέση 654), "Sunny Channel - Αττικής" (θέση 653), "Kontra Channel - Αττικής" (θέση 651), "Extra 3 Channel - Αττικής" (θέση 652), "Κρήτη TV - Ηρακλείου" (θέση 655) και "Star Κεντρικής Ελλάδας" (θέση 656), εντάχτηκαν στη πλατφόρμα της "OTE TV μέσω Δορυφόρου", ενώ το εκκλησιαστικό περιφερειακό κανάλι "4Ε - Θεσσαλονίκης" (μετακινήθηκε στη θέση 657)

Με την ένταξη των νέων καναλιών ουσιαστικά ολοκληρώνεται η ελεύθερη διαθέσιμη χωρητικότητα για νέες υπηρεσίες,  στους τέσσερις βασικούς αναμεταδότες της "OTE TV μέσω Δορυφόρου" (αφού κατέλαβαν τις μέχρι πρότινος πιλοτικές εκπομπές στη τροχιακή θέση Eutelsat 9Α - 9E) .

Οι επερχόμενες νέες HD/SD υπηρεσίες στη νέα σαιζόν της OTE TV (εν όψει και του ενός χρόνου λειτουργίας της δορυφορικής πλατφόρμας), δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση νέας χωρητικότητας στη τροχιακή θέση Eutelsat 9Α - 9E!

Kάτι που διευκολύνεται και από τη πρόσφατη διακοπή λειτουργίας της ρώσικης πλατφόρμας "Platforma HD" (στις 01/07), που απελευθέρωσε χωρητικότητα τριών αναμεταδοτών για νέες υπηρεσίες στις 9Ε (12303V/12380V/12207H)…

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι ο δορυφορικός δέκτης της "OTE TV μέσω Δορυφόρου" διαθέτει ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη (DVB-T/Mpeg-4/HD), προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, (που εκπέμπουν στη περιοχή σας), όπως με την επίγεια ψηφιακή μετάβαση Υμηττού στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Resident Evil 6 Game Trailer

The Campaign (2012) New Posters


Total Recall (2012) New Clip

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΟΣ (Raid Redemption)


ΣΤΟ 2Ο OPEN AIR FESTIVAL
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012, στις 21.00 στο θερινό σινεμά Λαΐς,
της Ταινιοθήκης της Ελλάδας


H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ” TWITCHFILM

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους δράσεις με μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες του καλοκαιριού. Σε συνεργασία με την εταιρία κινηματογραφικής διανομής Feelgood Entertainment και στο πλαίσιο του 2ου Athens Open Air Film Festival, παρουσιάζουν σε avant premiere, ίσως την πιο συναρπαστική ταινία δράσης της τελευταίας δεκαετίας, το καταιγιστικό φιλμ από την Ινδονησία, «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΟΣ»

Η ΚΡΗΤΗ TV στην ΟΤΕ TV

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται από σήμερα για το τηλεοπτικό σήμα της KΡHTH TV μέσω της συνεργασίας με την OTE TV
 
Η ΚΡΗΤΗ TV (θέση 655) πλέον φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, καθώς σήμερα προστέθηκε στο μπουκέτο των καναλιών της συνδρομητικής πλατφόρμας του OTE μέσω δορυφόρου ή Conn-X.
 
Η ΚΡΗΤΗ TV ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της νέας εποχής τηλεοπτικής μετάδοσης και στο ενδιαφέρον των ομογενών και όσων κρητικών κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα, δίνοντάς τους πρόσβαση στο πρόγραμμα του μεγαλύτερου περιφερειακού καναλιού της χώρας.
 
Η λήψη του σήματος γίνεται μέσω δορυφορικού πιάτου, αποκωδικοποιητή και συνδρομητικής κάρτας. Η ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου δεν προϋποθέτει ύπαρξη σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης. Απευθύνεται τόσο σε πελάτες ΟΤΕ που δε μπορούν να λάβουν την υπηρεσία ΟΤΕ TV μέσω Conn-x αλλά και σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ακόμη και εάν δεν έχουν σταθερή τηλεφωνική σύνδεση. 
Επίσης, εάν στην περιοχή είναι διαθέσιμη η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση ο αποκωδικοποιητής της 
OTE TV μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να πιάνει και όλα τα υπόλοιπα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.
 
Ο δορυφορικός δέκτης της ΟΤΕ ΤV διαθέτει ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη για πρόσβαση και σε όλα τα επίγεια ψηφιακά κανάλια εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας που εκπέμπουν στην περιοχή σας.

Oz: The Great and Powerful (2013) Movie Pics


Lawless (2012) Poster


Gangster Squad (2012) Poster


Τετάρτη 18/07/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ημέρες Σεπτεμβρίου ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 Το τσακάλι Star Ξένη ταινία
00:30 Το πέρασμα ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:30 Εξωγήινοι εισβολείς Star Ξένη ταινία