Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Wrath of the titans (2012) New Clips










The Legend of Hell's Gate (2012) Trailer

On the Road (2012) New Poster

The Iceman (2013) Poster

The Cabin in the Woods (2012) Movie Clip

Mirror Mirror (2012) New Featurette

Wrath of the titans (2012) New Featurette


Ο Ράσελ Κρόου είναι ο Νώε του Αρονόφσκι

Μετά από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων και συναντήσεων, ο Ράσελ Κρόου πείστηκε να μεταμορφωθεί σε Νώε για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Ντάρεν Αρονόφσκι – και ναι, για τον ίδιο Νώε πρόκειται, τον διάσημο από τη Βίβλο χαρακτήρα που σώζει την οικογένειά του και μέρος του ζωικού βασιλείου μέσα σε μια τεράστια βάρκα όταν η Γη πλήττεται από μια φονική πλημμύρα. Η αρχική επιλογή του Αρονόφσκι ήταν βέβαια ο Κρίστιαν Μπέιλ αλλά λόγω της δέσμευσής του στις δύο ταινίες που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό ο Τέρενς Μάλικ, ο σκηνοθέτης στράφηκε στον επίσης σε ζήτηση Αυστραλό ηθοποιό.

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την κατεύθυνση που θα πάρει η ιστορία στα χέρια του Αμερικανού σκηνοθέτη, ο οποίος πάντως έχει δείξει τον ενθουσιασμό του για αυτό το εγχείρημα με δηλώσεις του στο παρελθόν. «Από τότε που ήμουν μικρός, η ιστορία του Νώε και του ταξιδιού της οικογένειάς του με συγκινούσε. Νομίζω ότι είναι πολύ επίκαιρο γιατί μιλά για μια περιβαλλοντική Αποκάλυψη που είναι και το σημαντικότερο θέμα για μένα, με ό,τι συμβαίνει τώρα στον πλανήτη. Οπότε έχει αυτά τα μεγάλα θέματα που μας συνδέουν. Ο Νώε ήταν ο πρώτος περιβαλλοντιστής. Είναι πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας. Βασανίζεται από ενοχές επειδή επέζησε. Είναι ένας σκοτεινός, πολύπλοκος χαρακτήρας.» Για να πείσει το στούντιο να χρηματοδοτήσει το όραμά του, μάλιστα, ο Αρονόφσκι έχει συνεργαστεί στην δημιουργία κόμικ, εικόνες από το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Βάσει της μέχρι τώρα δουλειάς του σκηνοθέτη, η ταινία περιγράφεται μέχρι στιγμής ως μια ανατρεπτική και κάπως πιο `προκλητική' εκδοχή της πασίγνωστης ιστορίας, κάτι που μας κάνει να ελπίζουμε ότι ο Κρόου δεν θα εμφανιστεί ως άλλος Άγιος Βασίλης, όπως έχουμε τον χαρακτήρα συνήθως στο μυαλό μας. Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονούμε να δούμε πώς έχει φανταστεί ο ταλαντούχος σκηνοθέτης τον κόσμο αυτό, που έχει συνδεθεί με σοβαροφανείς (και κάπως ξεπερασμένες πια) ταινίες στο παρελθόν (βλέπε όλες τις ταινίες που προγραμματίζει η τηλεόραση το Πάσχα).

Το σενάριο έχουν γράψει ο ίδιος ο Αρονόφσκι και ο Άρι Χάντελ, ενώ ο Τζον Λόγκαν του «Hugo» (αλλά και του εξίσου επικού «Μονομάχου») έκανε με τη σειρά του ορισμένες αλλαγές. Είναι άγνωστο αν ο αρχικός προϋπολογισμός των 130 εκατομμυρίων δολαρίων έχει διατηρηθεί, αν και με ένα μεγάλο όνομα σαν του Κρόου η παραγωγή φαίνεται να επιλέγει τις μεγάλες κατηγορίες.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούλιο αφότου ο Κρόου έχει ολοκληρώσει την συμμετοχή του στο μιούζικαλ «Les Miserables» (από τα γυρίσματα του οποίου διέρρευσαν χθες οι πρώτες φωτογραφίες με τον Χιου Τζάκμαν ως Γιάννη Αγιάννη), και η κυκλοφορία της ταινίας, δεδομένης του μεγέθους της παραγωγής και του χρόνου που θα χρειαστεί για το μοντάζ και την ψηφιακή επεξεργασία, τοποθετείται το δεύτερο εξάμηνο του 2013 το νωρίτερο. Σίγουρα πάντως θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από την έτερη βιβλική ιστορία, αυτή του «Μωυσή» από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ...

cinema

Infernal Nuns (2012) Trailer

Μια αποτυχία 200 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ντίσνεϊ

Διακόσια εκατομμύρια δολάρια προβλέπεται να χάσει η κινηματογραφική εταιρεία Γουόλτ Ντίσνεϊ φέτος - αιτία, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Τζον Κάρτερ» (φωτογραφία) που κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και έχει αποφέρει στις αμερικανικές αίθουσες περίπου 50 εκατ. Οι κριτικοί έφριξαν με το φιλμ - και το κοινό έδειξε να συμμερίζεται την απογοήτευσή τους.

Παγκοσμίως βέβαια το φιλμ έχει αγγίξει τα 180 εκατομμύρια. Προσθέστε όμως και το διαφημιστικό κόστος (περίπου 100 εκατομμύρια ξοδεύτηκαν στη διαφημιστική καμπάνια) και λάβετε υπόψη σας πως τα μισά των εισπράξεων πηγαίνουν στις τσέπες των αιθουσαρχών, για να έχετε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης. Ως εκ τούτου, οι μετοχές της Ντίσνεϊ έπεσαν κατά 1%.

Εμείς από την άλλη δεν θα αγχωνόμασταν και τόσο (αφήστε δε που όταν διαβάζεις τέτοια νούμερα στην εποχή μας ρισκάρεις το έμφραγμα) μιας και η εταιρεία πιθανότατα θα ρεφάρει ποντάροντας στην αγορά του DVD αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αναμετάδοσης. Τα αχνιστά δολάρια που ονειρεύονταν πάντως ας τα ξεχάσουν. Για την ιστορία, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντριου Στάντον, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων όπως το «Finding Nemo» και το «Wall-E».

Το φιλμ βασίζεται σε μια φημισμένη σειρά ιστοριών από τον Εντγκαρ Ράις Μπάροουζ, «πατέρα» του Ταρζάν.

tanea

Εμένα πάντως μου άρεσε η ταινία ! Περνάς ευχάριστα ένα δίωρο !!! Και effects καλά έχει και δράση μπόλικη.

Roxette -Travelling (2012) New Album


Ευρυζωνικό δίκτυο σε απομακρυσμένες περιοχές

Με στόχο να αποκτήσουν 850.000 Ελληνες τη δυνατότητα ευρυζωνικής σύνδεσης σε απομακρυσμένες περιοχές, ξεκινά στις επόμενες ημέρες ένα μεγάλο έργο ανάπτυξης ευρυζωνικού δικτύου. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 200 εκατ. ευρώ, θα αναπτυχθεί με τη μορφή Σύμπραξης Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) με στόχο τη γεφύρωση του «ψηφιακού χάσματος» στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονηθεί, σήμερα στην Ελλάδα περίπου 6.145 οικισμοί της χώρας που καλύπτουν το 45% της γεωγραφικής έκτασής της και στους οποίους διαμένει το 7,56% του πληθυσμού, δεν μπορούν να αποκτήσουν ευρυζωνικές συνδέσεις ακόμη και αν το ήθελαν. Ο λόγος: κανένας ιδιωτικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος, συμπεριλαμβανομένου του ΟΤΕ, δεν θέλει να επενδύσει στις περιοχές αυτές, δεδομένου ότι η επένδυσή του με βάση την προβλεπόμενη ζήτηση θα ήταν μη αποδοτική.

Κρατική ενίσχυση

Προς την κατεύθυνση αυτή παρεμβαίνει η πολιτεία και συγκεκριμένα το υπουργείο Ανάπτυξης και ειδικότερα μέσω της Ειδικής Γραμματείας «Ψηφιακού Σχεδιασμού» και πρόκειται να ξεκινήσουν διαδικασία για την υλοποίηση ενός έργου που θα λάβει κρατική ενίσχυση στην υλοποίησή του. Προς την κατεύθυνση αυτή η χώρα ήδη έχει λάβει έγκριση από τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα. Στελέχη του υπ. Ανάπτυξης επισημαίνουν ότι η κρατική ενίσχυση θα καταστήσει την επένδυση ελκυστική στους πιθανούς ενδιαφερόμενους επενδυτές, με απώτερο στόχο να γεφυρωθεί ώς ένα σημαντικό βαθμό το ψηφιακό χάσμα που χωρίζει τα αστικά κέντρα και την ελληνική επαρχία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει, η χώρα θα χωριστεί σε τρεις μεγάλες περιοχές και οι ενδιαφερόμενοι θα εκφράσουν ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ενός δικτύου που καλύπτει όλες τις μειονεκτικές περιοχές της χώρας. Παράγοντες κοντά στο έργο αναφέρουν ότι στόχος είναι να υπάρξουν τουλάχιστον τρεις ενδιαφερόμενοι για τις ισάριθμες περιοχές έτσι ώστε να υπάρξει ένα είδος ανταγωνισμού. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον για κάποια περιοχή, κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει από μία έως και τρεις περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του δικτύου έχει θέσει ο ΟΤΕ, στοχεύοντας, μάλιστα, και στις τρεις περιοχές, ο όμιλος Intracom (HOL) και η κυπριακή Cyta. Σημειώνεται ότι η κρατική χρηματοδότηση (μέσω ΕΣΠΑ) καλύπτει όλο το κόστος ανάπτυξης του δικτύου (200 εκατ. ευρώ), αλλά ο ανάδοχος ή οι ανάδοχοι των δικτύων αναλαμβάνουν για 10 χρόνια τη συντήρηση και υποστήριξή του. Μάλιστα, βάσει των όρων ανταγωνισμού, οι ανάδοχοι δεν πωλούν απευθείας στον τελικό καταναλωτή, αλλά μέσω των υφιστάμενων παρόχων.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ελεύθερος Τύπος - Παρασκευή 23/03/2012


David Goyer’s writing New Godzilla Movie Script

There hasn’t been a ton of movement on the new, American Godzilla film, but David Goyer (the Blade trilogy, Nolan’s Batman trilogy, the upcoming Man of Steel) has been hired to write it.

The movie’s being developed by Legendary Pictures, who are also doing Pacific Rim and promise to make the new Godzilla as “authentic” as possible.

The Amazing Spider-Man (2012) Promo Poster

Pacific Rim (2013) Promo Poster

WB Dates Pacific Rim, 300 Sequel and The Hangover Part III

Warner Bros. has updated their release calendar, shifting the release date of Guillermo del Toro's Pacific Rim and announcing new dates for 300: Battle of Artemisia (which is rumored to soon receive a new title) and The Hangover Part III.

Pacific Rim, originally slated for May 10, 2013, will be released on July 12, 2013, putting it up against Columbia Pictures' Grown Ups 2.

Starring Charlie Hunnam, Idris Elba, Charlie Day, Rinko Kikuchi, Max Martini, Willem Dafoe, Robert Kazinsky, Clifton Collins Jr., Diego Klattenhoff and Ron Perlman, Pacific Rim arrives from a science fiction treatment by Travis Beacham and sees a future Earth defending itself from attacking creatures.

The 300 sequel, directed by Noam Murro and slated to star Rodrigo Santoro, Eva Green, Sullivan Stapleton and Jamie Blackley, will hit theaters on August 2, 2013, opening opposite Columbia Pictures' Smurfs 2 and Dean Parisot's RED 2.

The Hangover Part III, meanwhile, is dated for May 24, 2013, a date currently held by 20th Century Fox's Leaf Men and Universal Pictures' Fast & Furious 6 as well.

UPDATE: Warner Bros. has sent out a press release to officially announce The Hangover Part III and is reiterating that it will be the final part of a trilogy.

comingsoon.net

Battleship ( 2012) Featurette Shows How the Aliens Learn About Earth

Wrath of the Titans (2012) Movie Clip

The Host (2013) Teaser Trailer

Wrath of the Titans (2012) New Featurette

Cosmopolis (2012) Poster

What to Expect When You're Expecting (2012) New Poster

Οι θρυλικοί Sepultura έρχονται στην Αθήνα στις 2 Ιουνίου 2012

Ένα από τα θρυλικά συγκροτήματα της heavy metal μουσικής, οι Βραζιλιάνοι Sepultura, έρχονται στην Ελλάδα, για μία και μοναδική συναυλία στις 2 Ιουνίου στο Fuzz Live Music Club, ικανοποιώντας έτσι τους θαυμαστές τους, οι οποίοι περίμεναν χρόνια για την επιστροφή τους στη χώρα.

Και μπορεί από την ιστορική εμφάνισή τους στο «Ρόδον», τον Μαΐο του 1992, η σύνθεση του συγκροτήματος να έχει αλλάξει, ωστόσο η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη και τα τραγούδια που έχουν γράψει είναι το ίδιο διαχρονικά.

Αμέσως πριν τους Sepultura, θα παίξουν οι Έλληνες Suicidal Angels, ένα σημαντικό ελληνικό συγκρότημα, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με τα σημαντικότερα σχήματα της ακραίας σκηνής, ενώ εμφανίστηκαν στο Sonisphere Festival, όπου άνοιξαν για τους Big 4 (Metallica- Slayer- Megadeth- Anthrax). Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους Bloodbath, μία από τις σημαντικότερες thrash metal κυκλοφορίες των τελευταίων ετών.

Τη σκυτάλη στους Suicidal Angels θα παραδώσουν οι Flames, το πρώτο ελληνικό σχήμα στον χώρο του thrash metal, που στα τέλη της δεκαετίας του '80 άνοιγε τις συναυλίες σχεδόν όλων των σημαντικών γκρουπ του χώρου που επισκέπτονταν τη Ελλάδα.

Η εμφάνισή τους αυτή θα είναι η πρώτη, στην οποία θα συμμετάσχει ο παλιός τραγουδιστής τους, Άλεξ, ο οποίος επέστρεψε στην μπάντα μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Επίσης, την ίδια βραδιά θα εμφανιστούν οι Ισραηλινοί Hammercult, ένα σχετικά νέο thrash metal σχήμα, με αρκετή συναυλιακή εμπειρία, αφού έχουν ήδη περιοδεύσει με τους D.R.I., ενώ έχουν παίξει και σε αρκετά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και το Wacken Open Air.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Verdict Denied, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στο κοινό τη νέα τους δουλειά, κινούμενοι στον χώρο του τεχνικού thrash metal.

Η προπώληση εισιτηρίων (25 ευρώ) έχει ήδη ξεκινήσει στα Ticket House, Metal Era, Public (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια ζεστή και τρυφερή έναρξη για το 13ο Γαλλόφωνο Φεστιβάλ Κινηματογράφου


Φόρο τιμής στον Θόδωρο Αγγελόπουλο απέτισε το 13ο Γαλλόφωνο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο σήκωσε αυλαία την Τετάρτη.

Στην τελετή (που εξαιτίας της καταστροφής στο Αττικόν διεξάγεται φέτος στους κινηματογράφους Ideal και Δαναός, καθώς και στο auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου) προβλήθηκε ένα μικρό βιντεάκι-φόρος τιμής στον Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Σε αυτό, ο Τεό εξηγεί με δικά του λόγια τι σημαίνει να κάνει κανείς σινεμά... Την ίδια ώρα, εικόνες του σπουδαίου σκηνοθέτη εν ώρα εργασίας περνούν από την οθόνη.

Μπορεί η τελετή έναρξης να είχε λιγότερη λάμψη από πέρυσι (δεν θα μπορούσε να ξεπεραστεί η παρουσία της Κατρίν Ντενέβ), αλλά με το που έσβησαν τα φώτα το κοινό το ξέχασε.

Αιτία γι' αυτό οι Άθικτοι των Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό, η ταινία που προβλήθηκε στην έναρξη του Φεστιβάλ.

Η αστεία και τρυφερή ιστορία έκανε την αίθουσα του Ideal να σείεται από τα γέλια.

Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Έπειτα από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς, ο Φιλίπ, πλούσιος και αριστοκράτης μένει παράλυτος. Προσλαμβάνει ως οικιακό βοηθό τον Ντρις, έναν νεαρό από τα προάστια που μόλις έχει βγει από τη φυλακή... Ο Ντρις είναι ο πιο ακατάλληλος για αυτή τη δουλειά.

Οι δυο άνδρες θα κάνουν τον Βιβάλντι να συνυπάρξει με τους Earth, Wind & Fire, τις καθώς πρέπει λέξεις με τις χοντροκομμένες πλάκες, τα κοστούμια με τις αθλητικές φόρμες... Δύο διαφορετικοί κόσμοι θα συγκρουστούν και θα γεννήσουν μια θεοπάλαβη, αλλά δυνατή και απρόσμενη φιλία.

Μεγάλο ατού της ταινίας οι ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών (Φρανσουά Κλιζέ και Ομάρ Σι) που δίνουν ρεαλισμό και ζεστασιά στην ταινία.

Ακόμα και αν στο χαρτί η υπόθεση δεν ακούγεται πρωτότυπη, στην οθόνη τα πάντα αλλάζουν: κι αυτό γιατί ο θεατής δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος στον οδοστρωτήρα συναισθημάτων που προκαλούν οι Άθικτοι.

Newsroom ΔΟΛ

Παρασκευή 23/03/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

19:30 Εκείνο το καλοκαίρι ΕΤ3 Δράμα
21:45 Μην πυροβολείτε τη γιαγιά Alpha Ξένη ταινία
21:45 Δεσμοί αγάπης ΕΤ1 Δράμα
22:00 Με το κεφάλι ψηλά Star Ξένη ταινία
23:10 Τέσσερα μαύρα κουστούμια Mega Ελληνική ταινία
23:45 Ρόκι IIΙ Star Ξένη ταινία
03:45 Ο άνθρωπος που αντίκρισε την κόλαση Star Ξένη ταινία