Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

OTE TV - Έναρξη από τον Σεπτέμβριο.

Mε δύο πλατφόρμες η συνδρομητική τηλεόραση από τον Σεπτέμβριο, με τον ΟΤΕ TV να φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στην αγορά με αθλητικό πρόγραμμα. Η διαφημιστική μάχη θα ξεκινήσει εντός των ημερών, με τον ΟΤΕ να διαφημίζει χαμηλότερη συνδρομή και τη Nova, ύστερα από τη συμφωνία των 177 εκατ. ευρώ με τη SuperLeague, να απαντά πως έχει όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο ΟΤΕ θα δώσει το στίγμα του στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσει μια δεύτερη δόση έως το τέλος του επόμενου μήνα, σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό, ενώ θα χρησιμοποιήσει τον δορυφόρο Eurobird 9A, στοχεύοντας σε εκείνους που διέκοψαν τη συνδρομή τους με τη Nova για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι στημένοι αγώνες.

Οι ΠΑΕ πλέον καλούνται να προστατεύσουν το προϊόν τους, καθώς η χρηματοδότησή τους από τη Nova θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συνδρομητών που θα εγγραφούν στην ψηφιακή πλατφόρμα. Ο ΟΤΕ TV θα στηριχθεί στο πρόγραμμα του Conn-x TV με στόχο να καλύψει από τον ουρανό τις ανάγκες των συνδρομητών του που δεν υποστηρίζονται από το IPTV, οι οποίοι μέχρι σήμερα φτάνουν περίπου τους 55.000. Με τη Nova να έχει το σύνολο των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, η επόμενη μάχη με τον ΟΤΕ θα αφορά τα δικαιώματα του Champions League και του Europa League για την επόμενη τριετία (2012-15).

Εντός του Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις με την TEAM, με τις πλατφόρμες τηςσυνδρομητικής τηλεόρασης να διαθέτουν περισσότερα χρήματα από κανάλια όπως το Mega ή ο ΑΝΤ1. Παράλληλα, όπως και με το ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να βρεθούν και στην περίπτωση των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι ελεύθεροι σταθμοί που θα μεταδίδουν τους αγώνες, για να μην κλειδωθεί απόλυτα το ποδοσφαιρικό προϊόν. Θεωρείται σίγουρο, πάντως, ότι και στην περίπτωση της TEAM θα υπάρξει ένα «κούρεμα» στο κόστος των δικαιωμάτων της τάξεως του 15% με 20%.

Ο ΟΤΕ έχει δεσμευτεί πως θα πληρώσει τα κανάλια εθνικής εμβέλειας για την άνοδο του σήματός τους στον ΟΤΕ TV, υπό την προϋπόθεση πως η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα δικαιώσει τον ΟΤΕ εις βάρος της Forthnet. Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης έχει υπογράψει τριετή (έως το 2012) συμφωνία αποκλειστικής μετάδοσης του σήματός τους μέσω της Nova, επιτρέποντας έτσι τη διανομή τους σε όλη τη χώρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα ανέβουν πρώτα στην ιντερνετική τηλεόραση του Conn-x TV και μετά στον ΟΤΕ TV.

(Παρόν)

Zombie Diaries 2 : World of the dead (2011)Trailer

Zombie Diaries 2 : World of the dead (2011) Poster



Ιστορία της κλασσικής μουσικής - Τόμος 18



Black Goat (2011) Poster



The Dark Knight Rises (2012) New Set Videos






The Dark Knight Rises Completes Pittsburgh Filming



World War Z (2012) Set Videos




Shark Night 3D (2011) New Clips




The Raven (2012) New Poster



Real Steel (2011) Poster



Real Steel (2011) Featurette

Pete Smalls Is Dead (2011) Poster



Martha Marcy May Marlene (2011) Poster



Albatross (2011) Poster



The Woman (2011) Poster



Τρίτη 23/08/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Angel eyes Star Δράμα
23:00 Το ξεκαθάρισμα Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Οι αδίστακτοι ΕΤ3 Ελληνική ταινία
00:30 Ο άφθαρτος - Θερινό σινεμά ΝΕΤ Θρίλερ
01:45 Επιθεωρητής Βάλαντερ: Η εξαφάνιση του Ντίκσον Alter Θρίλερ
02:15 Το τελευταίο γράμμα Star Θρίλερ
02:30 Χάρισέ μου τ' άστρα ΝΕΤ Κοινωνική
03:45 Οικογένεια Άνταμς Star Κωμωδία