Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 31/07/2011

[REC] 3 Genesis' (2011) New Official Photo

The Dead (2011) Poster & Trailer



Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011


3 Ώρες Διορία

Αγώνα με τον χρόνο δίνει ο Σαμιουέλ Περιέ (Ζιλ Λελούς) στους δρόμους του Παρισιού, προκειμένου να καταφέρει να σώσει την έγκυο σύζυγό του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Φρεντ Καβαγιέ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και το Όλα για Εκείνη, το οποίο γύρισε σε ριμέικ ο Πολ Χάγκις με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου και τίτλο Οι Επόμενες Τρεις Μέρες.

Bright Star

Ρομαντική η Τζέιν Κάμπιον σε αυτή την εξιστόρηση του έρωτα του ποιητή Τζον Κιτς με την αγαπημένη του Φάνι Μπράουν. Μια ταινία-κομψοτέχνημα (τουλάχιστον από εικαστικής πλευράς), όπου οι στενοί κορσέδες, οι κανόνες της εποχής και η ασθένεια του Κιτς θέτουν εμπόδια στις προσπάθειες των δύο εραστών να ζήσουν στο έπακρο τα αισθήματά τους. Αυτά όμως –όπως δείχνουν οι επιστολές της Μπράουν και τα ποιήματα του Κιτς- όλο και δυναμώνουν. Το Bright Star παρακολουθεί την ιστορία από την πλευρά της Φάνι, η οποία παρέμεινε πάντα πιστή στον ποιητή. Με τους Άμπι Κόρνις, Μπεν Γουίσοου.

Switch

Η Σοφί Μαλατέρ, μια 25χρονη γραφίστρια ετοιμάζεται να περάσει ένα μοναχικό καλοκαίρι στην πόλη, μέχρι που ακούει για ένα site ανταλλαγής διαμερισμάτων. Έχοντας ανάγκη μιαν αλλαγή σκηνικού, αποφασίζει να κάνει μια δοκιμή. Βρίσκει ένα διαμέρισμα στο Παρίσι. Το όνειρό της γίνεται εφιάλτης, όταν η αστυνομία σπάει την πόρτα του διαμερίσματος, για να διαπιστώσει πως μοιράζεται το διαμέρισμα με ένα ακέφαλο σώμα. Οι Αρχές νομίζουν ότι είναι η Μπενεντίκτ Σερτό, ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος. Ερίκ Καντονά και Καρίν Βάνας πρωταγωνιστούν στην ταινία του Φρεντερίκ Σοντερφέρ.

Εμείς οι Δυο

Μία ιδιαίτερη δραματική ταινία από την Ισπανία έρχεται την Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες, έχοντας στις αποσκευές τις εξαιρετικές κριτικές -πέντε βραβεία, ανάμεσά τους καλύτερου ανδρικού και γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν και δύο βραβεία Γκόγια. Ο 34χρονος Ντανιέλ είναι ο πρώτος Ευρωπαίος με σύνδρομο Down που έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο. Ξεκινά μια δουλειά σε κοινωνική υπηρεσία της Σεβίλλης, όπου και γνωρίζει την Λάουρα. Γίνονται αμέσως φίλοι, ενώ ο Ντανιέλ ερωτεύεται την Λάουρα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Λόλα Δουένιας (Ραγισμένες Αγκαλιές, Volver) και Πάμπλο Πινέδα. Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή των Αντόνιο Ναχάρο και Άλβαρο Παστόρ.

Ζωολογικός Τύπος

Φέρνοντας στο νου το Μια Νύχτα στο Μουσείο, ο Ζωολογικός Τύπος με τον Κέβιν Τζέιμς περιστρέφεται γύρω από την ιστορία ενός φύλακα, ο οποίος, ως καλός ερωτευμένος, αποφασίζει να παρατήσει τη δουλειά του για να είναι με την γυναίκα των ονείρων του. Τα ζώα που φροντίζει αντιδρούν και αποφασίζουν να του μιλήσουν σε άπταιστα αγγλικά! Του Φρανκ Κοράτσι.

Μ - Ο Δράκος του Ντίσελντορφ

Το αριστούργημα του Φριτς Λανγκ με τον εμβληματικό Πήτερ Λόρε -σε έναν ρόλο που στοιχειώνει τους εφιάλτες γενεών και γενεών σινεφίλ- έρχεται ξανά στις αίθουσες. Στο Βερολίνο των αρχών του 1930, η τοπική αστυνομία αναστατώνεται από την ύπαρξη ενός σίριαλ κίλερ που σκοτώνει παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος μπορεί να είναι αλλά ο δολοφόνος έχει ένα χαρακτηριστικό: σφυρίζει πάντα έναν συγκεκριμένο σκοπό από ένα κομμάτι κλασικής μουσικής…

Πάγος

Ακόμα μία επανέκδοση. Στο κοντινό μέλλον, μια επανάσταση έχει ξεσπάσει στο Μεξικό και στη Νέα Υόρκη και η Εθνική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Επαναστατικών Οργανώσεων βάζει μπρος το πρώτο μέρος του σχεδίου για ένοπλη σύρραξη με το Κράτος. Το σχέδιο οδηγεί σε καταλήψεις σπιτιών, εφόδους σε φυλακές κλπ. Παρά τις απώλειες της είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα. Η ταινία που έχει παρομοιαστεί με το Alphaville, φέρει στοιχεία από το φουτουριστικό μυθιστόρημα 1984 του Τζορτζ Όργουελ. Σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρόμπερτ Κρέιμερ, ο οποίος και πρωταγωνιστεί.

Ποτέ δεν είσαι μόνη


Η πρόσφατα χωρισμένη Τζούλιετ, γιατρός, μετακομίζει στο Μπρούκλιν. Το άνετο διαμέρισμά της αρχικά την ενθουσιάζει. Όμως μια σειρά από μυστηριώδη και ανησυχητικά περιστατικά την οδηγούν σύντομα σε ένα ανατριχιαστικό συμπέρασμα: σε αυτό το σπίτι δεν είναι μόνη... Η Χίλαρι Σουόνκ πρωταγωνιστεί στο θρίλερ του Άντι Τζόκινεν με τον Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και τον Κρίστοφερ Λι.

in.gr

Robert Rodriguez's - Fire and Ice Concept Art




Robert Rodriguez recently announced at San Diego Comic-Con that he was going to develop a live-action version of artist Frank Frazetta's Fire and Ice, which is inspired by the artists incredible artwork and the 1983 animated version. Rodriguez has teamed up with the estate of the legendary fantasy artist for the film project.

geektyrant

Battleship (2012) Teaser Trailer

Battleship (2012) Poster


Inside Out (2011) Poster

Seven Days in Utopia (2011) Poster

Red State (2011) New Trailer & Poster



The Hunter (2011) Teaser Trailer

Twixt (2011) Posters

The Ides of March (2011) Poster & Trailer



Fright Night (2011) New Trailer

Πέμπτη 28/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Τι απέγινε η Έλι ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 Η λίμνη των στεναγμών
Alter Ελληνική ταινία
22:10 Κεντμα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Δεσμοί διαστροφής Σπορ+ Ξένη ταινία
00:15 Σταντερ ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:45 Ο προστατευόμενος Σπορ+ Περιπέτεια
02:15 Ο συνταγματάρχης ΝΕΤ Ξένη ταινία