Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Immortals (2011) 2nd Official Trailer


The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) Characters Photos

Dwarves from The Hobbit: An Unexpected Journey

Dwalin and Balin.

Pirates of the Caribbean: Four Movie Bluray Collection


Disney has divulged more information regarding the contents of the set. The 15 discs will be comprised of:

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2-Disc Blu-ray+1-Disc Digital Copy)
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2-Disc Blu-ray+1-Disc Digital Copy)
Pirates of the Caribbean: At World's End (2-Disc Blu-ray+1-Disc Digital Copy)
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (1-Disc Blu-ray 3D +2-Disc Blu-ray+Digital Copy+1-Disc DVD)
1-Disc Blu-ray bonus disc that includes all-new never-before-seen short film Wedlocked
Authentic replica Pirate's Chest, a collectible map and an iconic skull disc case.

Amazon is currently listing a SRP of $169.99 and taking pre-orders for the reduced price of $114.99.
A release date of October 18th, 2011 has been confirmed.

O Scorsese σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ για τον George Harrison των Beatles

Ο θρύλος του cinema Martin Scorsese πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο documentary film με θέμα τη ζωή του George Harrison των Beatles.

Ο τίτλος του film είναι “Living In The Material World” και θα βγει σε DVD στις 10 Οκτωβρίου. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης μαζί με τη χήρα του Harrison, Olivia. Στην ταινία θα υπάρχουν συνεντεύξεις των Beatles ενώ θα μάθουμε για τη ζωή του μουσικού από τα πρώτα του βήματα στο Liverpool μέχρι την απόλυτη καταξίωση του ως μέλος των θρυλικών «Σκαθαριών». Παράλληλα, θα δοθεί έμφαση και στο φιλανθρωπικό του έργο.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τους Eric Clapton, Terry Gilliam, Eric Idle, Paul McCartney, Yoko Ono, Phil Spector, Ringo Starr και Jackie Stuart.

Να τονίσουμε πως το συγκεκριμένο project αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Scorsese ο οποίος στο παρελθόν έχει δηλώσει μεγάλος fan του George Harrison.

www.rockyourlife.gr

Ελεύθερος Τύπος - Σάββατο 16/07/2011

Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 17/07/2011

Διαλέξτε την ιδανική «Ελίζαμπεθ Τέιλορ»

Το 2010 ήταν αναμφισβήτητα μια χρονιά σημαδιακή για ένα από τα μεγαλύτερα love stories του 20ου αιώνα, της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Πρώτα κυκλοφόρησε το βιβλίο Furius Love των Σαμ Κάσερ και Νάνσυ Σένμπεργκερ - ένα χρονικό της παθιασμένης αγάπης των δύο ηθοποιών - και δεύτερον το περιοδικό Vanity Fair κυκλοφόρησε με θέμα εξωφύλλου τη σχέση τους.

Τώρα, λίγους μήνες μετά το θάνατο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Μάρτιος 2011) έρχονται οι ταινίες. Τον περασμένο μήνα η εταιρεία Paramount Pictures επέλεξε το Furius Love ενώ σύμφωνα με φήμες η ταινία θα έχει σκηνοθέτη τον Μάρτιν Σκορτσέζε. Αυτή την Κυριακή, ωστόσο, οι New York Times έθεσαν ένα ερώτημα: ποια ηθοποιός θα μπορούσε να ενσαρκώσει τη θρυλική Ελίζαζμπεθ Τέιλορ και μάλιστα τόσο λίγο χρονικό διάστημα μετά το θάνατό της;

Η Αντζελίνα Τζολί, για παράδειγμα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο remake της ιστορικής ταινίας «Κλεοπάτρα», θα ήταν σε θέση, όμως, να ζωντανέψει με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη μια τόσο πολύπλοκη και γοητευτική προσωπικότητα;

Ιδού μερικές από τις υποψήφιες «Ελίζαμπεθ Τέιλορ» που προτείνει η Huffignton Post. Εσείς ποια θα θεωρούσατε ιδανικότερη; Ρέιτσελ Γουάιζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κιμ Καρντάσιαν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Αντζελίνα Τζολί, Μίλα Κούνις, Αν Χάθαγουέι, Μέγκαν Φοξ ή Μάριον Κοτιγιάρ;


Sony Ericsson Xperia Duo διπύρηνο smartphone

Οι πρώτες πληροφορίες για το διπύρηνο smartphone της Sony Ericsson είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το Xperia Duo, για το οποίο ακούσαμε πριν από λίγες εβδομάδες, θα εφοδιάζεται με οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας Bravia Engine και για επεξεργαστή θα χρησιμοποιεί έναν εκ των Νοvathor A9500, U8500, ή Qualcomm MSM8260 που τρέχουν στα 1.4GHz.

Θα διαθέτει μνήμη RAM στο 1.5 GB και στο λειτουργικό σύστημα θα συναντήσουμε το Android 2.3 Gingerbread.

Παράλληλα θα φέρει και κάμερα στα 12 megapixel με αισθητήρα CMOS Exmor R!

Περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Xperia Duo από τη Sony Ericsson για περισσότερες πληροφορίες, μέσα στον Σεπτέμβριο.

i-live

Pc Magazine - Τεύχος Ιουλίου 2011

Focus - Τεύχος Ιουλίου 2011

T3 - Τεύχος Ιουλίου 2011

HiTech - Τεύχος Ιουλίου 2011

Ram - Τεύχος Ιουλίου 2011

Sonic - Τεύχος Ιουλίου 2011

The Thing (2011) Full Trailer

<a href='http://http%3A%2F%2Fmovies.msn.com%2Fmovies%2Fmovie-trailers%2F%23%2Fvideo%2Ff749b83d-e1d0-4983-a918-a9c3914b03c0' target='_new' title=''The Thing' Movie Trailer' >Video: 'The Thing' Movie Trailer</a>

Clash (2011) Trailer

Captain America (2011) Clip

Collin Farell in Total Recall Photo

Hugo (2011) Trailer


Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) Japanese Trailer

Με την ταινία-έκπληξη του Φεστιβάλ Καννών θα ανοίξουν αυλαία οι Νύχτες Πρεμιέρας

Με μία ταινία για το σινεμά θα ανοίξει η αυλαία του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x. Το The Artist, η ταινία-αποκάλυψη του φεστιβάλ Καννών, που χάρισε στον πρωταγωνιστή της Ζαν Ντιζαρντέν το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου, θα προβληθεί στην επίσημη πρεμιέρα του Φεστιβάλ.

Η ταινία του Μισέλ Χαζαναβίσιους είναι ο πιο πρωτότυπος φόρος τιμής για το σινεμά που γυρίστηκε ποτέ: βουβή και ασπρόμαυρη καταφέρνει να αφήσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του θεατή.

Η υπόθεση έχει ως εξής: λαμπερός και αυτάρεσκος σούπερ σταρ, ο Ζορζ Βαλεντίν (Ντιζαρντέν), ο πιο σημαντικός ηθοποιός του Χόλιγουντ την εποχή του βωβού, συναντά φιλόδοξη, ανερχόμενη στάρλετ που είναι σφόδρα ερωτευμένη μαζί του, την Πέπυ Μίλερ την οποία υποδύεται η σύζυγος του Χαζαναβίσιους, Μπερενίς Μπεζό.

Οι ζωές τους μπλέκονται κι ενώ το άστρο της Μίλερ λάμπει κάθε μέρα και περισσότερο, η δόξα του Βαλεντίν γκρεμίζεται μαζί με το βωβό σινεμά.

Ο ομιλών κινηματογράφος, βρίσκει τον πρωταγωνιστή μας ανήμπορο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ενώ το μελόδραμα μπλέκει με την κωμωδία και απογειώνει την ταινία μέσα από συνεχείς εκπλήξεις.

Η ξεκαρδιστική, αλλά και απέραντα τρυφερή αυτή γαλλική παραγωγή, διατρέχει όλα σχεδόν τα είδη του κλασικού σινεμά και κλείνει το μάτι στον Φριτς Λανγκ, τον Ερνστ Λιούμπιτς και τον Φρίντριχ Βίλελμ Μουρνάου.

Το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμά του θα περιέχει πάνω από 120 ταινίες, του ανεξάρτητου σινεμά, μεγάλες πρεμιέρες του χειμώνα και μουσικά ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο.

Newsroom ΔΟΛ

Παρασκευή 15/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ριχάρδος ο 3ος ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 The Prestige Star Ξένη ταινία
23:00 Η συνωμοσία Alter Ξένη ταινία
23:00 Μαλένα Σπορ+ Δράμα
00:15 Τρίχες ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:45 Ο κατήφορος του ιγκμπι Star Κωμωδία
01:00 Τσουνάμι: η οργή της Φύσης (tsunami) Alter Ξένη ταινία
01:25 Το Φιλι του δολοφόνου Σπορ+ Ξένη ταινία
02:45 Χαρολντ και Κούμαρ 2 Star Κωμωδία
03:30 Ηρακλής (Hercules The Legendary Journeys) Alter Ταινία
04:15 Ζίνα (Xena) Alter Ταινία