Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ημερησία - Σάββατο 16/04/2011

Sonik - Τεύχος Απριλίου 2011

Night of the Living Dead: Re-animation (2011) Trailer


TBK2 : The Toolbox Murders 2 (2011) Trailer


Sleeping Beauty (2011) Trailer

One Day (2011) Poster

The Hobbit - 1st Production Video

Κυκλοφόρησε το 1ο production video της ταινίας.
Δείτε το και ΕΔΩ !


Rise of the Planet of the Apes (2011) Teaser Trailer


Το teaser trailer της ταινίας κυκλοφόρησε και στο site της Apple σε HD.


Δέσποινα Βανδή - Greatest Hits 2001- 2009

Ο θρύλος της ρέγκε στη μεγάλη οθόνη

«Ο Μπομπ Μάρλεϊ ήταν κάτι πολύ παραπάνω από διάσημος», τονίζει ο Σκοτσέζος σκηνοθέτης Κέβιν ΜακΝτόναλντ, ο οποίος προετοιμάζει μια ταινία αφιερωμένη στη θρυλική μορφή της ρέγκε μουσικής, τον Μπομπ Μάρλεϊ, με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατό του. Και προσθέτει: «Ο Μάρλεϊ έγινε κάτι περαιτέρω από διάσημος μουσικός, έγινε φιλόσοφος, προφήτης».Ο Μάρλεϊ, του οποίου η απήχηση σε όλο τον κόσμο δεν σταμάτησε ποτέ, αναμένεται να «ζωντανέψει» στη μεγάλη οθόνη στο τέλος του χρόνου. Τα γυρίσματα της ταινίας για τον καλλιτέχνη, στιχουργό και ακτιβιστή που πέθανε το 1981 από καρκίνο σε ηλικία των 36 ετών, πραγματοποιούνται σε Γκάνα, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, στις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά στη γενέτειρα του Μάρλεϊ, την Τζαμάικα.

ethnos

Priest (2011) New Trailer


Horizon's AKA "Oblivion" from Universal Studios


Η ταινία θα γυριστεί από την Universal με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

Here and There (2009)

Ελληνική Πρεμιέρα 14/04/2011

Εδώ και Εκεί ραντεβού στο Βελιγράδι (Here and There)
είναι ο τίτλος της ταινίας του Ντάρκο Λουνγκούλοφ με τους Ντέιβιντ Θόρντον, Μιριάνα Καράνοβιτς, Σίντι Λόπερ, Μπράνισλαβ Τριφούνοβιτς.

Ο Ρόμπερτ είναι ένας μεσήλικας Νεοϋορκέζος μουσικός, που έχει μείνει χωρίς σπίτι. Πάσχει από κατάθλιψη και η ανάγκη του για χρήματα είναι πιο άμεση από ποτέ.

Δέχεται, λοιπόν, την πρόταση του Μπράνκο, ενός νεαρού Σέρβου μετανάστη που ζει κάτω από δύσκολες συνθήκες στη Νέα Υόρκη.

Συμφωνούν να ταξιδέψει ο Ρόμπερτ στο Βελιγράδι, στη Σερβία, και να παντρευτεί την κοπέλα του Μπράνκο, την Ιβάνα, που χρειάζεται τα απαραίτητα χαρτιά για να μεταναστεύσει στις Η.Π.Α. Με αυτό τον τρόπο, θα βγάλει εύκολα και γρήγορα χρήματα.

Το σχέδιο, όμως, δεν πηγαίνει όπως είχε σχεδιαστεί, εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων και ατυχημάτων που συμβαίνουν στον Μπράνκο. Ενώ και ο Ρόμπερτ δεν παίρνει ποτέ τα χρήματα που του είχαν υποσχεθεί.

Παρόλα αυτά, στη διάρκεια του ταξιδιού του στη Σερβία, ο Ρόμπερτ μένει στο σπίτι του Μπράνκο και γνωρίζει τη μητέρα του. Μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Τότε, ο Αμερικανός μουσικός προβληματίζεται αν –εντέλει- το «γιατρικό» του είναι η αγάπη και η ευτυχία και όχι τα χρήματα, όπως νόμιζε μέχρι τότε.

Την ίδια στιγμή, ο Μπράνκο, πίσω στη Νέα Υόρκη, προσπαθεί απεγνωσμένα και με κάθε τρόπο να φέρει την κοπέλα του από τη Σερβία στην Αμερική.

i-live news

Neds: Non educated Delinquents (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα 14/04/2011

Neds Ασυμβίβαστη Γενιά
(Neds: Non educated Delinquents) είναι ο τίτλος της ταινίας του Πίτερ Μούλαν με τους Κόνορ ΜακΚάρον, Μάρτιν Μπελ, Τζο Κάσιντι.

Η ιστορία ενός αγοριού που από μαθητής με διακρίσεις και αριστεία εξελίσσεται σε έναν οργισμένο έφηβο.

Παλεύοντας εναντία στις χαμηλές προσδοκίες των ανθρώπων του περιβάλλοντος του ο John ΜcGill μετατρέπεται από θύμα σε εκδικητή, από μαθητής σε ανήλικος εγκληματίας, και από παιδί της εκκλησίας σε ναρκομανή.

Όταν θελήσει να επιστρέψει πίσω, η καινούρια πραγματικότητα και το πρόσφατο παρελθόν του θα κάνουν την επανένταξη του σχεδόν αδύνατη.

i-live news


Carlos (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα 14/04/2011

Η ιστορία του επαναστατη από τη Βενεζουέλα, Ίλιτς Ραμίρες Σάντσες, ο οποίος ίδρυσε μια παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση και επέδραμε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚ, το 1975, πριν από τη σύλληψη του από τη γαλλική αστυνομία. Γυρισμένη σε τρία μέρη για την τηλεόραση, η 5 ωρών και 33 λεπτών παραγωγή προβλήθηκε ολόκληρη στο Φεστιβάλ Καννών και θα προβληθεί από το Sundance Channel στις ΗΠΑ.

Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα το γεγονός ότι ρίχνει φως στον τρόπο με τον οποιο, πολλές χώρες χρησιμοποιούν εγκληματίες για την επίτευξη των εγχώριων και διεθνών στόχων τους. Πολιτικά ενημερωμένη, δείχνει επίσης το μεγάλο δράμα και τον ενθουσιασμό και την αγωνία, και όχι λίγοτερο την τραγωδία. Θα προσελκύσει θεατές και κοινό σε όλο τον κόσμο.

Βασισμένη στην εκτεταμένη έρευνα του Assayas, του σεναριογράφου Dan Franck και του παραγωγού Daniel Leconte, η ταινία παρουσιάζεται ως μυθοπλασία επειδή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του Ίλιτς Ραμίρεζ Σάντσες, ο οποίος έγινε γνωστός ως Κάρλος, παραμένει άγνωστη.

Hop (2011)

Ελληνική Πρεμιέρα 14/04/2011

Ένας ανήσυχος έφηβος λαγός, ο γιος του διάσημου πασχαλινού λαγού, μόλις φτάνει στο Χόλιγουντ προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του ως ντράμερ αποφεύγοντας να αναλάβει την οικογενειακή Πασχαλινή επιχείρηση, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού με θύτη, ένα νεαρό άεργο, τον Φρεντ.

Ο νεαρός καλείται τώρα να τον φιλοξενήσει, να τον περιθάλψει και να γίνει τελικά ο ήρωας της ημέρας - διασώζοντας τον εορτασμό του Πάσχα, αλλά ο άτακτος λαγός δεν είναι και το πιο εύκολο πλάσμα να συνυπάρξει κανείς. Πού θα πάει όμως; Κάποια στιγμή θα ωριμάσουν και οι δύο...

Scream 4 (2011)

Ελληνική Πρεμιέρα 14/04/2011

10 χρόνια μετά τα γεγονότα του φινάλε της τριλογίας "Scream" κι ενώ η Σίντνεϊ Πρέσκοτ έχει καταφέρει να ξαναβρεί την ηρεμία της χάρη στην ενασχόληση της με το γράψιμο, ο Ghostface Killer εμφανίζεται ξανά και οι κανόνες δεν είναι πια οι ίδιοι.

Η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει στο ρόλο της Σίντνεϊ Πρέσκοτ στο πολυαναμενόμενο αυτό sequel, ενώ από το αρχικό cast επιστρέφουν επίσης ο Ντέιβιντ Αρκέτ και η Κόρτνεϊ Κοξ.

The Hangover Part II (2011) Poster

Rise of the Planet of the Apes Concept Art



WETA Reveals 'Rise of the Planet of the Apes' Footage


Watch live streaming video from apeswillrise at livestream.com

Taylor Lautner Goes Jason Bourne in First 'Abduction' Trailer

Πέμπτη 14/04/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Push, το επικίνδυνο χάρισμα Star Ξένη ταινία
22:05 Φάουστ Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Il divo: Η συναρπαστική ζωή του Τζούλιο Αντρεότι ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:40 Φύγε εσύ μείνε εσύ Σινε+ Ξένη ταινία
01:15 Συνταγή για φόνο Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 December Boys Star Κοινωνική
02:45 Συνέταιροί στον έρωτα Σινε+ Ξένη ταινία

Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 17/04/2011

A little teaser of Linkin Park song for Transformers: Dark of the Moon.



Resident Evil: The Mercenaries 3D - Game Trailer


Homeland (2011) Tv Series



Premiere Date : Fall 2011 ( ShowTime Channel)

The Prodigies 3D (2011) Trailer