Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Rio (2011) First 2 minutes from the movie

RECREATOR trailer brings killer clones

Thor (2011) New Posters


Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - new footage from the final entry

Κυκλοφορίες Bluray - 30/03/2011 AUDIOVISUAL


[REC] Genesis (2011)

Outpost 2 : Black Sun (2012)

«Εισβολή» του Φρανκενστάιν από το Λονδίνο σήμερα στο Μέγαρο Αθηνών.

Στον νεανικό του «έρωτα», το θέατρο, επέστρεψε οβραβευµένος µε Οσκαρ σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ του «Slumdog Millionaire». Παρέα µε τον «Φρανκενστάιν» του Νικ Ντίαρ – βασισµένο στο µυθιστόρηµα της Μέρι Σέλεϊ.

Στο Θέατρο Ολίβιε στο Λονδίνο όπου παρουσιάζεται ο κόσµοςκάνει ουρά. Και οικριτικοί γράφουν για µια «παραγωγή που θα συζητιέται για πολλά ακόµη χρόνια». Το κοινό του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον «Φρανκενστάιν» σε απευθείας µετάδοση σε γιγαντοοθόνη απόψε στην Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη», στο πλαίσιο της συµµετοχής του Μεγάρου στο πρόγραµµα National Theatre Live.

Τον ρόλο του τέρατος θα ερµηνεύσει στην εκδοχή που θα δούµε (γιατί στο Λονδίνοοι ρόλοι εναλλάσσονται) ο Μπένεντικτ Κάµπερµπατς και τον Φρανκενστάιν ο Τζόνι Λι Μίλερ (γνωστός και από το «Trainspotting» του Ντάνι Μπόιλ).

Ο σκηνοθέτης θέλησε να ρίξει µια σύγχρονη µατιά πάνω στο γοτθικό µυθιστόρηµα, ώστε ν’ αποτυπώσει τις ανησυχίες και τους αρχέγονους φόβους τωνανθρώπων. ∆ιατηρώντας δε το ιστορικό χρόνου του κειµένου στις αρχές του 19ου αιώνα. Στην παράσταση, η ηλεκτρονική µουσικήτων Underground συνδιαλέγεται µε τα οπτικά εφέ καιτις κινηµατογραφικές τεχνικές.

Το Μέγαρο Μουσικής θα αναµεταδώσει απευθείας µια ακόµη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου στις 30 Ιουνίου: τον «Βυσσινόκηπο» του Αντον Τσέχοφ σε σκηνοθεσία Χόγουαρντ Ντέιβις.

INFO
«Φρανκενστάιν» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1, τηλ. 210-7282.333) στις 21.00. Χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
Εισιτήρια: 7 (φοιτητικό), 14 ευρώ

tanea

Ben Hur Mini Series (2010) Dvd

Διάρκεια 184 λεπτά

Κυκλοφορεί 04/04/2011 απο SONY HELLAS σε DVD.

Κυκλοφορίες Bluray - 04/04/2011 SONY

OPEN SEASON 3
MAXIMUM RISK
SAAWARIYA
THE PROFESSIONALS
STAND BY ME

New Trailer for Scott Stewart's 'Priest'

New 'Harry Potter & the Deathly Hallows: Part 2' Featurette

Hop (2011)

Natural Selection (2011)

Beautuful Boy (2010)

To διάσημο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance πάει και στο Λονδίνο

Και στη Μεγάλη Βρετανία θα πραγματοποιείται στο εξής το επιτυχημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance, αρχής γενομένης από τη φετινή άνοιξη. Ο ιδρυτής του φεστιβάλ, ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Ρόμπερτ Ρέντφορντ ανακοίνωσε την απόφαση αυτή από το Λονδίνο, προαναγγέλλοντας το πρώτο Sundance London για τις 26-29 Απριλίου.

Σύμφωνα με το BBC, το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην O2 Arena και εκτός από κινηματογραφικές προβολές περιλαμβάνει και συναυλίες.

Όπως δήλωσε ο Ρέντφορντ, στόχος του είναι να φέρει στη Βρετανία «τις καλύτερες παραγωγές που έχει να επιδείξει ο ανεξάρτητος αμερικανικός κινηματογράφος».

«Θέλουμε να βοηθήσουμε στη θεμελίωση μίας εικόνας για τη χώρα μας, η οποία να αντανακλά ευρέως τη διαφορετικότητα των απόψεων, που δεν διακρίνεται πάντα στα καλλιτεχνικά προϊόντα που εξάγουμε» τόνισε ο Ρέντφορντ.

Πέρυσι, το πρώτο βραβείο του φεστιβάλ κέρδισε η ταινία «Στην καρδιά του χειμώνα» -παραγωγή που ξεχώρισε και στις υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ, καθώς ήταν υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και της καλύτερης ταινίας.

in.gr

Παρασκευή 18/03/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Τελευταία κλήση Star Ξένη ταινία
22:25 Ο έρωτας καταγής Σινε+ Δράμα
22:50 Το τέλος του κόσμου Star Ξένη ταινία
23:00 All The invisible children ΕΤ1 Δράμα
23:00 Στοίχημα για εργένηδες Mega Κωμωδία
23:15 Ο πατριός Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:15 Σκοτεινός θάλαμος Alpha Ξένη ταινία
00:30 Εγώ Σινε+ Ξένη ταινία
01:15 Παιχνίδια μυαλού Star Μυστηρίου
02:10 Ο άνδρας που μισούσαν οι γυναίκες Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Σκοτεινός θάλαμος Alpha Θρίλερ
03:00 The master Star Περιπέτεια
04:25 Ο Πύργος Σινε+ Ξένη ταινία

New Preview for Priest Movie

Fast Five (2011)

Midnight in Paris (2011)

An Invisible Sign (2011)

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Στις 22 Μαρτίου έρχεται ο Firefox 4

Η Mozilla φέρεται έτοιμη να διαθέσει στο κοινό την τελική έκδοση του πολυαναμενόμενου Firefox 4. Σύμφωνα με δηλώσεις που αποδίδονται στον Damon Sicore της Mozilla, ο Firefox 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Ο Sicore φέρεται να δήλωσε ότι «η release candidate (που κυκλοφόρησε πρόσφατα) έτυχε πολύ θερμής υποδοχής. Είναι καιρός να αποφασίσουμε για την τελική έκδοση. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιο θέμα που να μας μπλοκάρει και μάλλον η RC1 θα είναι η τελική έκδοση». Έσπευσε, πάντως, να διευκρινίσει ότι «αν ανακαλύψουμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δε μπορούμε να δώσουμε άμεσα την τελική έκδοση, θα βγει και δεύτερη release candidate».

Είναι σίγουρα θετικό το γεγονός ότι έχουμε επιτέλους μια συγκεκριμένη ημερομηνία για τον Firefox 4, ωστόσο φρόνιμο θα ήταν να περιμένουμε μέχρι να τον δούμε με τα μάτια μας. Το ότι χρειάστηκε να βγουν 12 εκδόσεις beta μέχρι σήμερα είναι ένας λόγος που μας κάνει να διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις.

Η κυκλοφορία του Firefox 4 θα λάβει χώρα λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία του Internet Explorer 9 της Microsoft. Εν αναμονή των μετρήσεων σχετικά με τις επιδόσεις των δύο browsers, οι άνθρωποι της Mozilla έσπευσαν να αξιοποιήσουν ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: ο Firefox 4 λειτουργεί στα Windows XP, ενώ ο Internet Explorer 9 όχι.

insomnia

Lord of the Rings Extended Blu-ray Edition

The highly-anticipated Blu-ray release of the extended edition of The Lord of the Rings: The Motion Picture Trilogy doesn't have an official announcement yet, but retailers are revealing further release details, including special features and number of discs. Also, according to Canadian retailer Futureshop, it will come out on June 28.

Amazon has put up a useful comparison table summarizing the contents present in all previous DVD editions, the BD of the Theatrical Editions released a year ago and the upcoming Extended trilogy on Blu-ray.

Reportedly, the box set will consist of 15 discs in total, most of them DVDs for the special features: in all likelihood, they will include the six discs from the extended-edition DVDs plus the three discs from the theatrical and extended limited-edition DVD set released in 2006.

Digital copies will be available online.

http://www.blu-ray.com/news/?id=6027