Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

New WETA Production Art for 'Panzer 88'

BBC's got a new PA show called OUTCASTS and here's the trailer!

Trailer for Zsombor Dyga's kidnapping thriller RUN TO GROUND

First Look at X-Men: First Class

Footage From the Spider-Man Movie Set

New Featurette for George Nolfi's 'The Adjustment Bureau'

Ewan McGregor & Eva Green in the First Trailer for 'Perfect Sense'

Anne Hathaway Officially Cast as Catwoman in 'Dark Knight Rises'!

Anne Hathaway has been cast as Selina Kyle, the altar ego of Catwoman! "I am thrilled to have the opportunity to work with Anne Hathaway, who will be a fantastic addition to our ensemble as we complete our story," Nolan said. And second, Tom Hardy, who we already know is in the cast, has been confirmed as the villain Bane, another very odd pick most didn't see coming.

Nolan will direct the film from a screenplay he wrote with Jonathan Nolan, from a story by David S. Goyer. Nolan will also produce the film with his longtime producing partner, Emma Thomas, and Charles Roven. "I am delighted to be working with Tom again and excited to watch him bring to life our new interpretation of one of Batman's most formidable enemies." The press release doesn't include any other info besides to mention that Christian Bale will be back as Batman.

http://www.firstshowing.net/2011/anne-hathaway-officially-cast-as-catwoman-in-the-dark-knight-rises/

Septien (2011)


Blood Out (2011)


Brotherhood (2011)


There Be Dragons (2011)


«Τρίζει η καρέκλα» του Ρ.Τζερβές σε μελλοντικές Χρυσές Σφαίρες μετά τα καυστικά σχόλια


Ήρθε, είπε και... τάραξε. Ο Ρίκι Τζερβές, παρουσιαστής των Χρυσών Σφαιρών, έστρεψε τα βέλη του σε όλο το Χόλιγουντ, χωρίς να λυπηθεί τίποτα και κανέναν. Πολλοί μιλούν για καυστικό χιούμορ, άλλοι για κακεντρεχές. Μπορούν τα αστεία του Βρετανού κωμικού να του στερήσουν την παρουσίαση των βραβείων της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών την επόμενη χρονιά; Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι τα αστεία του δεν πρόσβαλαν κανέναν.

Η βραδιά φάνηκε πως θα κυλούσε ήδη από την αρχή. Ο Ρ.Τζερβές βγήκε στη σκηνή, λέγοντας: «Θα είναι μια βραδιά με ξεφάντωμα και γερή οινοποσία. Ή, όπως το αποκαλεί ο Τσάρλι Σιν, πρωινό. Για να καταλάβει κανείς, αυτό που έκανε ήταν ότι προσέλαβε μια πορνοστάρ, την πλήρωσε για να βγει μαζί του για φαγητό, τη σύστησε στην πρώην γυναίκα του, την πήγε σε ένα ξενοδοχείο, μέθυσε, έβγαλε τα ρούχα του, έκανε άνω-κάτω το μέρος ενώ εκείνη ήταν κλειδωμένη σε ένα ντουλάπι και όλα αυτά έγιναν μια Δευτέρα σαν όλες τις άλλες; Τι κάνει δηλαδή την Πρωτοχρονιά;»

Κανένας σταρ δεν κατάφερε να προστατευθεί από τα σχόλια του παρουσιαστή. Ούτε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (για τον οποίο είπε: «οι περισσότεροι ίσως τον ξέρετε από εγκαταστάσεις όπως η Κλινική Μπέτι Φορντ και η Φυλακή της Κομητείας του Λος Άντζελες»).

Όταν ο ηθοποιός ανέβηκε επί σκηνής, έσπευσε να απαντήσει: «Πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ κακεντρεχές και με μοχθηρούς τόνους, θα έλεγα ότι το σόου είναι αρκετά καλό μέχρι στιγμής, τι λέτε;»

Ψιθύρους προκάλεσε και το αστείο του για τον Τομ Κρουζ. «Στο I Love You Philip Morris, ο Τζιμ Κάρεϊ και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παριστάνουν τους γκέι... Το αντίθετο από αυτό που κάνουν μερικοί διάσημοι Σαϊεντολόγοι δηλαδή».

«Μιλώντας για το σόου The Walking Dead ("Οι ζωντανοί νεκροί") θα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στον Χιού Χέφνερ που ετοιμάζεται να παντρευτεί στα 84 χρόνια του» είπε.

Αλλά ούτε και τα κορίτσια του Sex and the City γλίτωσαν. «Πολλές ήταν οι σπουδαίες ταινίες που δεν έλαβαν υποψηφιότητα φέτος. Για παράδειγμα το Sex and the City 2 δεν πήρε τίποτα. Και ήμουν σίγουρος ότι η Χρυσή Σφαίρα για ειδικά εφέ θα πήγαινε στην ομάδα που έκανε την επεξεργασία του πόστερ. Κορίτσια, ξέρουμε πόσων χρονών είστε».

Παρουσίασε τον Μπρους Γουίλις ως τον «μπαμπά του Άστον Κούτσερ», ενώ στράφηκε εναντίον του The Tourist («Ήταν μια σπουδαία χρονιά για τις ταινίες σε 3D: Toy Story 3, Despicable Me, Tron. Είναι λες κι αυτή την χρονιά τα πάντα ήταν τρισδιάστατα. Τα πάντα εκτός από τους χαρακτήρες του The Tourist» είπε).

Οι Τομ Χανκς και Τιμ Άλεν (συμπρωταγωνιστές στο Toy Story 3) έσπευσαν να επιπλήξουν τον παρουσιαστή: «Θυμάμαι όταν ο Ρίκι Τζερβές ήταν ένας κάπως παχουλός, αλλά πολύ ευγενικός κωμικός» είπε ο Τομ Χανκς. «Τώρα δεν είναι τίποτα από τα δύο» πρόσθεσε ο Τιμ Άλεν.

Οι φήμες ότι ο Ρίκι Τζερβές -που παρουσίασε και πέρυσι τα βραβεία- μπορεί να μην επιστρέψει του χρόνου, αυξάνονται μετά τη δήλωση του προέδρου της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών ότι ξεπέρασε τα όρια. «Αυτός είναι ο Ρίκι» είπε ο Φίλιπ Μπερκ, για τον οποίο ο παρουσιαστής δήλωσε: «Τον βοήθησα να βγει από την τουαλέτα και να φορέσει τη μασέλα του».

Ο ίδιος, πάντως, είπε στον Hollywood Reporter: «Όλοι το πήραν καλά και η ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και μετά το σόου ήταν φανταστική».

Προς επιβεβαίωσή του, αρκετοί σταρ έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν έχουν πρόβλημα με το χιούμορ του: «Δόξα τω Θεώ που υπάρχουν οι κωμικοί» είπε ο Κρίστιαν Μπέιλ.

Newsroom ΔΟΛ

Altitude (2010) Dvd


Κυκλοφορεί 31/01/2011 σε dvd απο την SONY

Σκηνοθεσία: Kaare Andrews
Σενάριο: Paul A. Birkett
Ηθοποιοί: Jessica Lowndes, Julianna Guill, Ryan Donowho, Landon Liboiron


Μία μυστηριώδη δυσλειτουργία οδηγεί ένα μικρό αεροσκάφος εκτός ελέγχου, η ωραία βόλτα καταλήγει σε τραγωδία και η πρωτάρα πιλότος με τους τέσσερις φίλους της παγιδεύονται σε μία θανάσιμη αναμέτρηση με τον χρόνο και με κάτι το υπερφυσικό...

Κυκλοφορίες Bluray & Dvd - 31/01/2011 SONY


Έθνος - Σάββατο 22/01/2011

61ο φεστιβάλ Βερολίνου 2011


Η παρουσία αρκετών αλλά όχι πολλών διάσημων ηθοποιών και σκηνοθετών (ανάμεσά τους οι αδελφοί Τζόελ και Ιθαν Κόεν, ο Ρέιφ Φάινς- ως σκηνοθέτης, ο Τζεφ Μπρίτζες, ο Κέβιν Σπέισι, η Τζουλιάν Μουρ, ο Τζέρεμι Αϊρονς και ο Λίαμ Νίσον) και η έμφαση σε ταινίες από την μια άκρη του κόσμου στην άλλη δείχνει να είναι το χαρακτηριστικό του διαγωνιστικού προγράμματος του 61ου φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου το οποίο ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιανουαρίου στο Βερολίνο.

Σκηνοθέτες όπως ο μαγιάρος Μπέλα Ταρ, η Πόλα Μάρκοβιτς από το Μεξικό και ο Φιλίπ Λε Γκουέ από την Γαλλία είναι μερικοί από όσους θα διεκδικήσουν με τις ταινίες τους την Χρυσή Αρκτο και τα υπόλοιπα βραβεία του φεστιβάλ. Εδώ και πολλά χρόνια το συγκεκριμένο φεστιβάλ εστιάζει στο πολιτικοποιημένο σινεμά, ενώ η απουσία των πολλών αμερικανικών ταινιών οφείλεται εν πολλοίς στο ότι τα βραβεία Οσκαρ δίδονται κοντά στις ημερομηνίες του φεστιβάλ με αποτέλεσμα να μην προβάλλονται πλέον στο Βερολίνο οι «οσκαρικές» ταινίες όπως συνηθιζόταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί την αυλαία θα ανοίξει το γουέστερν των αδελφών Τζόελ και Ιθαν Κόεν «Αληθινό θράσος» («True grit») στο οποίο ο Τζέφ Μπρίτζες αναβιώνει τον ρόλο του μονόφθαλμου κυνηγού επικηρυγμένων Ρούστερ Κόγκμπερν που είχε πρωτοπαίξει στον κινηματογράφο το 1969 ο Τζον Γουέιν.

Δεκάξι από τις 22 ταινίες του προγράμματος θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην Μπερλινάλε, όπου να θυμίσουμε θα προβληθεί και μια ελληνοαλβανική συμπαραγωγή, το «Αμνηστία» του Μπουγιάρ Αλιμάνι που θα παιχτεί στο Φόρουμ. Η ιταλίδα ηθοποιός Ιζαμπέλ Ροσελίνι είναι εφέτος η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ που θα διαρκέσει από τις 10 ως τις 20 Φεβρουαρίου

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι ταινίες που διεκδικούν την Χρυσή Αρκτο

«Α Toirinoi lo» («Το Αλογο του Τορίνου»), Ουγγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, του Μπέλα Ταρ

«El premio», («Το βραβείο»), Μεξικό, Γαλλία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία) της Πόλα Μάρκοβιτς

«Νader And Simin, A Separation» («Ναντέρ και Σιμίν, ένας χωρισμός» (Iράν) του Ασγκάρ Φαρχαντί

«Les contes de la nuit» («Ιστορίες της νύχτας», Γαλλία του Μισέλ Οσλό

«Margin Call», ΗΠΑ του Τζέι Σ Τσάντορ

«Saranghanda, Saranghaji Anneunda» («Ελα βροχή, έλα λάμψη»), Κορέα του Λι Γιουν Κι

«Schlafkrankheit» («Κοιμωμένη ασθένεια») Γαλλία/ Γερμανία/ Ολλανδία του Ούλριχ Κόλερ

«The Forgiveness Of Blood» («Η άφεση του αίματος»), ΗΠΑ, του Joshua Marston

«Un Mundo Misterioso» («Ενας μυστηριώδης κόσμος») Αργεντινή, Γερμανία, Ουρουγουάη του Ροντρίγκο Μορένο

«V Subbotu» («Αθώο Σάββατο») Ρωσία, Γερμανία, Ουκρανία του Aλεξάντερ Μιντάντζε

«Bizim Bόyόk Ηaresizliπimiz» («Η μεγάλη απόγνωσή μας»), Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία του Σεϊφί Τεομάν

«Κοριολανός» (Αγγλία) του Ρέιφ Φάινς

«Odem», Ισραήλ, Αγγλία του Τζόναθαν Τζόναθαν Σαγκάλ

«The Future» («Το μέλλον»), Γερμανία/ ΗΠΑ της Μιράντα Τζουλάι

«Wer wenn nicht wir» («Αν όχι εμείς ποιοι») του Αντρες Φάιλ, Γερμανία

«Yelling To The Sky» («Φωνάζοντας στον ουρανό»), ΗΠΑ, της Τζούλια Μαχόνεϊ

Εκτός συναγωνισμού

«True grit» («Αληθινό θράσος»), ΗΠΑ, των Τζόελ και Ιθαν Κόεν

«Almanay» ,Γερμανία της Γιασμίν Σαμντερέλι

«Service Entrance», Γαλλία του Φιλίπ Λε Γκουέ

«Mein bester Feind» («Ο καλύτερος εχθρός μου»), Αυστρία, Λουξεμβούργο, του Βόλφγκανγκ Μέρνμπεργκερ

«Pina» Γερμανία/ Γαλλία, τρισδιάστατο χορευτιοκό φιλμ του Βιμ Βέντερς

«Unknown Germany» («Αγνωστη Γερμανία»), Αγγλία, Γαλλία, του Χαουμε Κολέτ Σερά

Document Εxtractor, όπως λέμε οθόνη - εκτυπωτής!

Μια οθόνη που τα κάνει όλα και... συμφέρει οραματίστηκε ο σχεδιαστής Μπιονγκ Μιν Τσόου. Το Document Εxtractor, όπως ονομάζεται η τολμηρή συσκευή, ενσωματώνει τις λειτουργίες μιας οθόνης, ενός σαρωτή και ενός εκτυπωτή γλιτώνοντας έτσι τον κάτοχό του από πολύτιμο χώρο στο γραφείο του.

Στο πίσω μέρος της η ρηξικέλευθη οθόνη φέρει μια ειδική υποδοχή για το χαρτί, ενώ χάρη σε ένα πρωτοποριακό σύστημα σάρωσης και εκτύπωσης και μια σχισμή στο κάτω μέρος της μπορεί να σαρώνει (με την εισαγωγή του χαρτιού από κάτω προς τα επάνω) ή να εκτυπώνει αντίστοιχα έγγραφα ή φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της, μάλιστα, μέσω της επιλογής πολλαπλής αφής ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέγει, να αντιγράφει ή να κόβει το ακριβές κομμάτι που επιθυμεί να εκτυπώσει ή να σαρώσει απλώς αγγίζοντας την οθόνη.

Με τον τρόπο αυτόν συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, καθώς αποφεύγει τη διαδικασία της εκτύπωσης άχρηστων σελίδων αλλά και την ανούσια κατανάλωση χαρτιού και μελανιού.

Τετάρτη 19/01/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Κώδικος: Swordfish Star Ξένη ταινία
21:30 Ωχ, αποκάλυψη! Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Caramel ΕΤ1 Ξένη ταινία
01:25 Χάος στο Παλμ Σπρινγκς Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Παρορμηση Star Θρίλερ
03:00 Η καταιγίδα της ερήμου Σινε+ Ξένη ταινία
04:35 Σκυλιά στο χιόνι Σινε+ Ξένη ταινία

International Trailer for 'Water for Elephants'

New Official Trailer for Crazy Killer Tire Film 'Rubber'

The Dark Knight Rises ! (2012)

STAR WARS Galaxy Map


Tv Series LOST Inspired Posters




X-Men Family Tree Infographic

UDERWORLD 4 Gets A Title & Synopsis!

The official title of the fourth installment of the Underworld franchise is Underworld: The New Dawn! News has been scarce since it was announced that Swedish directors Mans Marlind and Bjorn Stein had been hired to direct the film.

Synopsis: THE NEW DAWN centers on the vampire Selene (Kate Beckinsale), who awakens after being in a 15 year coma.

She soon discovers that she has a fourteen-year-old vampire/Lycan hybrid daughter, Nissa, and when she finds her, they must stop BioCom from creating super Lycans that will kill them all.

Filming is expected to begin in Vancouver this March. The film is set for a January 20, 2012 release date.

geektyrant


Star Wars Vs. Star Trek Fan Made Trailer