Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Season of the Witch (2011)

Kung Fu Panda 2 (2011)

Bluray - Kυκλοφορίες 16 Νοεμβρίου 2010




Κυκλοφορουν και σε dvd

Monica Bellucci: όλος ο αισθησιασμός αποτυπωμένος σε ένα βιβλίο

Εκατόν πενήντα φωτογραφίες σε ένα βιβλίο…Όλος ο αισθησιασμός της Monica Bellucci αποτυπωμένος στο πιο «καυτό» άλμπουμ της ζωής της!

«Γερνάω καλά», λέει η Ιταλίδα star και παρουσιάζει την βιογραφία της μέσω των πιο σέξι φωτογραφιών της καριέρας της, οι οποίες είναι δημιουργίες διάσημων φωτογράφων, όπως των Peter Lindberrgh, Helmut Newton, Bruce Weber, Ellen von Unwerth και Fabrizio Ferri.

«Με το βιβλίο αυτό αποχαιρετάω την βιολογική νιότη. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, απέκτησα πρόσφατα ακόμα ένα κοριτσάκι και απολαμβάνω μια θαυμάσια οικογενειακή ζωή. Δεν είμαι η νεαρή κοπέλα των φωτογραφιών, όμως, ο χρόνος περνάει και, είτε τα βρίσκεις μαζί του, είτε αυτοκτονείς. Εγώ, όμως, αγαπώ την ζωή», δήλωσε η 46χρονη ηθοποιός στη διάρκεια της παρουσίασης του λευκώματος που έγινε στη Ρώμη.

«Ξεκινάω μια νέα περίοδο, σίγουρα με λιγότερη ομορφιά», είπε η ίδια αν και με το «λιγότερη ομορφιά» θα μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε.

Το άλμπουμ της ηθοποιού έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στην Ιταλία, ενώ τα έσοδα θα δοθούν σε δύο οργανώσεις: μία ιταλική για γονείς που έχουν παιδιά με καρκίνο και μία γαλλική για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα


Harry Potter: Years 1-6 (7-Disc BLU-RAY SET)


Κυκλοφορούν από την ΑUDIOVISUAL

Ελευθεροτυπία - Σάββατο 13/11/2010

One Way Trip 3D (2011) Stills




Skyline (2010) clips

s







Daniel Radcliffe in Ghost Film 'The Woman In Black'



Blue Valentine (2010)

O Hugh Jackman τελικά δεν θα παρουσιάσει την 83η τελετή των Όσκαρ

Δεν ξέρουμε ποιος θα παρουσιάσει τα φετινά όσκαρ, σίγουρα όμως ξέρουμε ποιος δεν θα τα παρουσιάσει! Ο λόγος για τον Hugh Jackman, που μετά από την επιτυχημένη παρουσίασή του στην 81 τελετή, απέρριψε την πρόταση που του έγινε φέτος από την Ακαδημία να είναι ο οικοδεσπότης της 83ης απονομής, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου του 2011. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Hugh Jackman δεν δέχτηκε να παρουσιάσει τα Όσκαρ, γιατί η ημερομηνία διεξαγωγής συμπίπτει με την εκκίνηση των γυρισμάτων του σίκουελ του Wolverine, στο οποίο και πρωταγωνιστεί. Να θυμηθούμε, ότι πέρσι ο Jackman είχε απορρίψει και πάλι την πρόταση της Ακαδημίας, γιατί δεν ήθελε να παρουσιάσει τα βραβεία για δύο συνεχόμενες χρονιές, κι έτσι τον ρόλο του οικοδεσπότη τον μοιράστηκαν οι Alec Baldwin και Steve Martin.

Αναμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση του ονόματος του φετινού οικοδεσπότη/οικοδέσποινας με μεγάλη περιέργεια, καθώς ο Hugh Jackman έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Άλλωστε, η εύστοχη επιλογή του προσώπου που θα παρουσιάσει την τελετή είναι καίριας σημασίας, καθώς μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της λαμπρής βραδιάς.

cine.gr

Solitary Man (2010)

Σκηνοθεσία: Brian Koppelman, David Levien
Σενάριο: Brian Koppelman
Ηθοποιοί: Michael Douglas, Susan Sarandon, Danny DeVito, Mary-Louise Parker

Ελληνική Πρεμιέρα :
11/11/2010

Ο Μπεν, ένας 50άρης πρώην επιχειρηματίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες τελευταία στον επαγγελματικό τομέα και προσπαθεί να σώσει την καριέρα του. Παράλληλα, έχει να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές του ανησυχίες, που του δημιουργούν προβλήματα με το αντίθετο φύλο. Γι’ αυτό άλλωστε και η ζωή του έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.



Paranormal Activity 2 (2010)

Σκηνοθεσία: Tod Williams
Σενάριο: Michael R. Perry, Christopher B. Landon, Tom Pabst, Michael R. Perry, Oren Peli, Christopher Landon
Ηθοποιοί: Katie Featherston

Ελληνική Πρεμιέρα : 11/11/2010


Τι είδαμε, έντρομοι, στην πρώτη ταινία; Την Κέιτι και το Μίκα, ένα νεαρό ζευγάρι, που είχε στοιχειωθεί από μια αόρατη δύναμη που κατοικούσε στο σπίτι του. Οι δύο νέοι, αποφασισμένοι να εξακριβώσουν τι στα αλήθεια συνέβαινε, τοποθέτησαν στην κρεβατοκάμαρά τους μια βιντεοκάμερα για να καταγράψουν την ύπαρξη του πνεύματος, όμως ανακάλυψαν πολύ περισσότερα απ' όσα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν, με αποτέλεσμα ο Μίκα να χάσει τη ζωή του. Αλλά πώς φτάσαμε σε εκείνο το τρομακτικό βράδυ; Ίσως τώρα να ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθουμε …



Unstoppable (2010)

Σκηνοθεσία: ΤΟΝΙ ΣΚΟΤ
Σενάριο: ΜΑΡΚ ΜΠΟΜΠΑΚ
Ηθοποιοί: ΝΤΕΝΖΕΛ ΓΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ , ΡΟΖΑΡΙΟ ΝΤΟΟΥΣΟΝ , ΚΡΙΣ ΠΑΙΝ

Ελληνική Πρεμιέρα :
11/11/2010


Ένας βετεράνος μηχανικός κι ένας νεαρός προϊστάμενος αμαξοστοιχίας συνεργάζονται για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου τρένου, που μεταφέρει θανατηφόρες τοξικές ουσίες. Θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τον εκτροχιασμό του, που μπορεί να προκαλέσει την έκχυση των τοξικών στην πόλη και τον αποδεκατισμό των κατοίκων της



Τετάρτη 10/11/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Έχετε κάνει κράτηση; Star Αισθηματική κομεντί
21:05 Μίμης ο σιδεράς Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Εβίτα ΝΕΤ Μιούζικαλ
00:00 Η Εβδομη Ηπειρος Σινε+ Δράμα
02:00 Δυό καθάρματα στον ίδιο δρόμο Star Περιπέτεια
04:00 Γεννημένος ελεύθερος Star Περιπέτεια
04:10 Ο καθρέφτης Σινε+ Δράμα

Transformers : Dark of the Moon Set Photos



Trailer for Dominic James' DIE starring Elias Koteas

Trailer for Swedish zombie flick ZON 261

ZON261 - Trailer from ZON 261 on Vimeo.

The Trailer for Jane Eyre

Michael Jackson - Breaking News !