Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφορίες Bluray & dvd - 15/11/2010 AUDIOVISUAL


Κυκλοφορίες Bluray - 15/11/2010 SONY - DISNEY


FANTASIA
FANTASIA 2000
GROWN UPS
CARS : FATHER'S STORY
OPEN SEASON 3D
EVAN ALMIGHTY
GONE IN 60 SECONDS

Baaria (2009)

Κυκλοφορία σε dvd στις 08/11/2010 απο την ΟDEON

Η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε ("Σινεμά ο Παράδεισος"), υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν γυριστεί στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, αφού κόστισε περίπου $ 30 εκατομμύρια. Πρωταγωνιστούν ο Φρανσέσκο Σιάνα και η πρωτοεμφανιζόμενη Μαργκαρέτ Μαντέ, πλαισιωμένοι από ένα cast 200 Ιταλών ηθοποιών, ανάμεσα τους η Μόνικα Μπελούτσι, ο Ραούλ Μπόβα και ο Μικέλε Πλάσιντο. Τη μουσική υπογράφει ο Ένιο Μορικόνε.

Ο Τορνατόρε έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται για μια αυτοβιογραφική ταινία, αλλά για το πιο προσωπικό του project μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα έπος, με αρκετές δόσεις χιούμορ, που ξετυλίγεται κατά τη διάρκεια τριών γενεών στη Σικελία, η οποία είναι και η πατρίδα του σκηνοθέτη.

Frozen (2010)

Κυκλοφορία σε dvd στις 08/11/2010 απο την ΟDEON

Λίγο πριν νυχτώσει, τρεις σκιέρ αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία βόλτα στην νυχτερινή πίστα ενός χιονοδρομικού κέντρου. Στην μέση της διαδρομής, το τελεφερίκ σταματά, το φώτα σβήνουν και το χιονοδρομικό κέντρο κλείνει για μια εβδομάδα. Είναι αποκλεισμένοι, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί. Μια χιονοθύελλα βρίσκεται προ των πυλών και οι πληγές από το υπερβολικό ψύχος αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Με τους χειρότερους εφιάλτες τους να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους, οι τρεις φίλοι σύντομα θα αρχίσουν να αναρωτιούνται αν το ένστικτό τους είναι αρκετά δυνατό για να τους κρατήσει ζωντανούς.

Knight and Day (2010)

Κυκλοφορία σε dvd & bluray στις 08/11/2010 απο την ΟDEON

Δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, ο Τομ Κρουζ και η Κάμερον Ντίαζ, επιστρέφουν ως πρωταγωνιστικό δίδυμο στην μεγάλη οθόνη, σε μια κατασκοπική κωμωδία.

Ο μυστικός πράκτορας Ρόι γνωρίζεται με τη γοητευτική Τζουν στη διάρκεια μιας πτήσης. Ξαφνικά όλα θα αλλάξουν στις ζωές τους, καθώς μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις και περιπετειώδεις στιγμές, ο ριψοκίνδυνος Ρόι θα βρεθεί "μπλεγμένος" στα δίχτυα του έρωτα και η Τζουν, αν και γυναίκα της διπλανής πόρτας, θα βιώσει τις πιο περίεργες καταστάσεις της ζωής της.

Arthur 3: The War of Two Worlds (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα : 04/11/2010

Οι περιπέτειες του μικρού Άρθουρ συνεχίζονται στην τρίτη ταινία της σειράς, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Λικ Μπεσόν ("The Fifth Element"). Η ταινία συνδυάζει ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια, ενώ βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων που έχει γράψει ο σκηνοθέτης.

Ο Μαλτάζαρ παγιδεύει τον Άρθουρ στη γη των Μίνιμοϊ και ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας στον κόσμο των ανθρώπων. Τότε αναγκάζει έναν πλαστικό χειρουργό να του φτιάξει ανθρώπινο πρόσωπο, ώστε να μπει έτσι στο σπίτι των παππούδων του Άρθουρ. Εκεί ψάχνει για ένα φιαλίδιο που περιέχει το ελιξήριο που χρειάζεται ο Άρθουρ για να επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Όταν οι μικροσκοπικοί Άρθουρ, Σελένια και Μπεταμές φτάνουν τελικά στο σπίτι, ο Μαλτάζαρ έχει ήδη αρπάξει το φιαλίδιο. Τώρα πλέον ο Μαλτάζαρ, όντας ήδη πολύ ψηλός, επανδρώνει ένα στρατό γιγάντιων κουνουπιών στο γειτονικό δάσος. Ο Άρθουρ ζητά τη βοήθεια της Βασίλισσας Μπι, της οποίας το μαγικό μέλι είναι αυτό που μπορεί να τον επαναφέρει στο μέγεθός του. Θα είναι όμως αυτό αρκετό για να μπορέσει ο Άρθουρ να βγει νικητής στον πόλεμο των δύο κόσμων;

Στα ελληνικά με τις φωνές των: Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Αφροδίτης Αντωνάκη, Τάσου Μασμανίδη, Δημήτρη Παπαδάτου

Somewhere (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα : 04/11/2010

Η σκηνοθέτιδα Σοφία Κόπολα δίνει άλλο ένα δείγμα της απαράμιλλης αισθητικής της και κερδίζει το Χρυσό Λιοντάρι στην τελετή λήξης του 67ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τους Στίβεν Ντορφ ("Public Enemies") και Ελ Φάνινγκ ("The Curious Case of Benjamin Button").

Ο Τζόνι Μάρκο είναι διάσημος ηθοποιός, ζει μέσα στις καταχρήσεις και κατοικεί στο θρυλικό Chateau Marmont Hotel στο Χόλιγουντ. Οι μέρες του είναι μια θολούρα από ποτά, γυναίκες, γρήγορα αυτοκίνητα και φανατικούς θαυμαστές. Παγιδευμένος σε έναν τεχνητό κόσμο γεμάτο διασημότητες, ο Τζόνι έχει χάσει κάθε ίχνος του πραγματικού του εαυτού. Όλα όμως αλλάζουν όταν η 11χρονη κόρη του εμφανίζεται απροειδοποίητα και άθελά της αρχίζει να τον προσγειώνει.

Η ζωή όπως την ξέρουμε (Life as We Know It) (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα : 04/11/2010

Στη ρομαντική κομεντή “Life as We Know It”, η Χόλι Μπέρενσον (Κάθριν Χέιγκλ) είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια κέιτερινγκ και ο Έρικ Μέσερ (Τζος Ντουχάμελ) ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν όμως γίνονται ό,τι έχει απομείνει στον κόσμο αυτό για την Σόφι, η Χόλι και ο Μέσερ αναγκάζονται να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Ισορροπώντας ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.



Red (2010)

Ελληνική Πρεμιέρα : 04/11/2010

Ο Ρόμπερτ Σβέντκε ("Flight Plan") σκηνοθετεί μια καταιγιστική ταινία δράσης με γερές δόσεις δολοφονικού χιούμορ. Στη διάθεσή του έχει ένα εκπληκτικό cast: Μπρους Γουίλις, Έλεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν, Τζον Μάλκοβιτς, Ρίτσαρντ Ντρέιφους και Μαίρη Λουίζ Πάρκερ ("Weeds"). Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο cult κόμικ των Ουόρεν Έλις και Κάλι Χάμνερ.

Ο πράκτορας Φρανκ Μόουσες έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και ζει πλέον μια ήσυχη - πολλοί θα έλεγαν βαρετή- ζωή. Η ηρεμία του όμως γίνεται θρύψαλα όταν ανακαλύπτει πως τόσο εκείνος όσο και άλλοι παλιοί του συνάδελφοι έχουν γίνει στόχοι εκτελεστών. Έτσι, μια ομάδα από εν αποστρατεία πράκτορες αναγκάζονται να ξεσκουριάσουν τις μαχητικές τους ικανότητες και να βρουν ποιος τους θέλει νεκρούς.

Focus - Τεύχος Νοεμβρίου 2010

Playboy - Τεύχος Νοεμβρίου 2010

National Geographic - Τεύχος 11/2010


ALIEN ANTHOLOGY Blu-Ray Set!!



Solomon Kane's Michael J. Bassett heads to SILENT HILL 2

Huge news out of AFM gang. One of my favorite UK directors, Michael J, Bassett (Solomon Kane, Wilderness, Deathwatch), will both write and direct Silent Hill: Revelations 3D as sequel to Christophe Gans' aweosme original Silent Hill.

Synopsis:
The sequel follows Heather Mason and her father, who have been on the run - always one step ahead of dangerous forces that she doesn't fully understand. Now, on the eve of her 18th birthday, plagued by horrific nightmares and the disappearance of her father, Heather discovers she's not who she thinks she is. The revelation leads her deeper into a demonic world that threatens to trap her in Silent Hill forever.

http://www.quietearth.us/articles/2010/11/03/Solomon-Kanes-Michael-J-Bassett-heads-to-SILENT-HILL-2

Vintage Poster for 'Rare Exports: A Christmas Tale'

Full Length Trailer for Zach Snyder's 'Sucker Punch'

Tron Legacy (2010)

The Warrior's Way (2010)

The King's Speech (2010)

Casino Jack (2010)

127 Hours (2010)

Πέμπτη 04/11/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Νύχτες στη Ροδάνθη Star Δράμα
21:10 Η Φλόγα που τρεμοσβηνει Σινε+ Δράμα
00:00 Λίλια για πάντα Σινε+ Δράμα
02:00 Στηρίξου πάνω μου Star Ξένη ταινία
04:30 Το τίμημα για το Χόλυγουντ Σινε+ Δράμα