Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Στις 20/07/2011 οι Bon Jovi θα ειναι στην Αθηνα !


H εταιρεία του Ντέμη Νικολαΐδη η «elevenconcerts», φέρνει στην Ελλάδα για συναυλία τους θρυλικούς Bon Jovi την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες όλων των εποχών στη χώρα μας!

Οι Bon Jovi, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα παγκοσμίως, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011.

Το συγκρότημα από το New Jersey της Αμερικής, που ήδη διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωντανής ιστορίας του, θα εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ για μία Greatest Hits συναυλία στα πλαίσια του «Open Air 2011 Tour».

Είναι μία από τις μπάντες με τα μεγαλύτερα tours παγκοσμίως σε προσέλευση κοινού και εισπράξεις αντίστοιχα. Το «Lost Highway Tour» το 2008 αναδείχθηκε ως το #1 παγκόσμιο tour της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, έχοντας πουλήσει συνολικά 2,157,675 εισιτήρια.

Ήδη το «The Circle Tour» που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου του 2010, μετράει ένα σερί 35 sold out συναυλιών στην Αμερική, 12 συνεχόμενων συναυλιών στο 02 Arena του Λονδίνου, καθώς και άλλων μεγάλων stadium shows, έχοντας πουλήσει μέχρι στιγμής 1,345,859 εισιτήρια. Το circle Tour κατατάσσεται στο #1 των Top 20 συναυλιακών περιοδειών για το 2010 σύμφωνα με το Billboard.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 στο ΟΑΚΑ, τα “Livin’ on a Prayer”, ”You Give Love A Bad Name”, “Wanted Dead Or Alive”, “I’ll Be There For You”, “Blaze Of Glory”, “Keep The Faith”, “Always”, ”Have A Nice Day”, “It’s My Life” είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που οι Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan και Tico Torres θα παρουσιάσουν με αφορμή την κυκλοφορία του Greatest Hits Album τους.

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Ημέρα έναρξης πώλησης εισιτηρίων: 11/11/2010

* Πωλήσεις εισιτηρίων Online: www.eleventickets.gr
* Box Offices: Σε όλα τα καταστήματα Γερμανός
* Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 10 36 911


Η Eleven Concerts σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για όλες τις συναυλίες της, με έως 12 άτοκες δόσεις στους κατόχους των Πιστωτικών Καρτών Της Τράπεζας Πειραιώς. Η αγορά των εισιτηρίων με αυτόν τον τρόπο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των εισιτηρίων της Eleven Concerts.

Τιμές Εισιτηρίων:

* 50€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Δ
* 65€ ΑΡΕΝΑ ΟΡΘΙΩΝ
* 70€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Γ
* 80€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Β
* 95€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Α
* 150€ GOLDEN STANDING ARENA*
* 250€ VIP**
* 350€ COSMOTE CIRCLE PACKAGE***


* GOLDEN STANDING ARENA περιλαμβάνει:

* Αναμνηστικό περικάρπιο
* Ξεχωριστή είσοδο


** VIP περιλαμβάνει:

* Open Bar
* Αναμνηστικό περικάρπιο
* Ξεχωριστή είσοδο
* Στάθμευση


*** COSMOTE CIRCLE PACKAGE περιλαμβάνει:

* Εισιτήριο για μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία στο COSMOTE CIRCLE
* Open Bar
* Preshow Πάρτυ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της συναυλίας
* Preshow Δώρα - (AUTOGRAPHED MEMORABILIA & LIMITED EDITION ITEMS - subject to availability)
* ROCK STAR RED CARPET EXPERIENCE BY COSMOTE που περιλαμβάνει:
o Στάθμευση
o Ξεχωριστή είσοδο
o VIP Merchandise Stand
o Early Entry - Σημείωση: Το Early entry δεν συνεπάγεται ταυτόχρονη είσοδο στο Cosmote Circle αλλά στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο πριν το άνοιγμα των θυρών για τη συναυλία.

* BON JOVI MERCHANDISE BY COSMOTE που περιλαμβάνει:
o Μία EXCLUSIVE BON JOVI τσάντα (created exclusively for VIP package buyers)
o Ένα official υπογεγραμμένο BON JOVI SOUVENIR TOUR PROGRAM
o Ένα LIMITED EDITION BON JOVI TOUR LAMINATE & LANYARD
o Αναμνηστικό περικάρπιο


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bonjovi.com

Sint (2010)

Δείτε πως θα φαινόσαστε αν γινόσαστε Zombie !





http://makemezombie.com/

The Walking Dead (2010)



Το Walking Dead έχει πρεμιέρα του Halloween ανήμερα.
Μεγάλης έκτασης καμπάνια προωθεί τη σειρά σε 25 πόλεις σε όλο τον κόσμο.
Η φωτό είναι από Αθήνα, εδώ όλες.

ΗΠΑ - Αν η κάθε Πολιτεία ήταν ταινία θα ήταν η ...



Larger version HERE !

Machine Man







Βγήκε φήμη πως ο Darren Aronofsky θα σκηνοθετήσει το Machine Man, ένα φίλμ που θα βασιστεί σε αυτό εδώ (μια σελίδα την ημέρα) .

Οι Bon Jovi έρχονται στην Ελλάδα;

Ελληνικό χώμα θα πατήσουν σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Jon Bon Jovi, ο Jon, o Richie, o Tico και ο Bryan στις 20 Ιούλιου του 2011 στο ΟΑΚΑ.

Το διάσημο γκρουπ από το Νιου Τζέρσεϊ, ιδρύθηκε το 1983 και ύστερα από σχεδόν τρεις δεκαετίες εξακολουθεί να μεσουρανεί στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

Ο Jon Bon Jovi κέρδισε πολλούς θαυμαστές με το τραγούδι «Living on a prayer», και τα πόστερ του στα τέλη των 80s φιγουράριζαν στους τοίχους των υπνοδωματίων.

Ο καλλιτέχνης και το γκρουπ του αυτή την περίοδο βρίσκονται εν μέσω της παγκόσμιας τουρνέ τους με τίτλο «The circle tour». Ακολουθούν στάσεις σε Νέα Υόρκη, Τόκιο, Ουέλινγκτον, Οκλαντ, Μελβούρνη, Μπρισμπέιν και Σίδνεϊ.

i-live news

IMAX: Under The Sea (2009)

Κυκλοφορία : 05/11/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Φανταστείτε έναν κόσμο απίστευτων χρωμάτων και ομορφιάς. Έναν κόσμο όπου τα καβούρια φοράνε για καπέλο τους τσούχτρες. Έναν κόσμο όπου τα ψάρια μεταμφιέζονται σε βάτραχους, πέτρες ή γίνονται ένα με τον βυθό. Έναν κόσμο που αποτελεί καλειδοσκόπιο μορφών ζωής που χορεύουν και χαιρετάνε, κολυμπάνε και παίζουνε σε μια υποβρύχια θαυμαστή χώρα.

Τώρα λοιπόν, σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτό τον κόσμο! Ο Χάουαρντ Χολ και η ομάδα του, που ζωντάνεψαν στις οθόνες σας το Στα Βάθη Των Ωκεανών και Into The Deep, σας ταξιδεύουν σε τροπικά νερά γεμάτα περιπέτεια: στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο και σε άλλα υποθαλάσσια ρήγματα του Νότιου Ειρηνικού.

Με αφηγητή τον Τζιμ Κάρεϊ και εκπληκτικές σκηνές, αυτή η ταινία αποκαλύπτει τα θαύματα της Φύσης; από το τρομακτικό χαμόγελο (και τα δόντια) ενός Λευκού Καρχαρία έως τις κωμικές προσπάθειες μιας ερωτευμένης σουπιάς. Διασκέδαση και ενθουσιασμό, αυτά θα συναντήσετε στο Θαύματα Του Βυθού!

The New Daughter (2009)

Κυκλοφορία : 05/11/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας πατέρας για να προστατεύσει αυτούς που αγαπά;

O Τζον προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με τα παιδιά του μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο. Έχει αναλάβει αποκλειστικά την ανατροφή του γιου του Σαμ και της έφηβης κόρης του, Λουίζας. Όλοι μαζί μετακομίζουν σ’ ένα σπίτι στην εξοχή. Σύντομα η συμπεριφορά της Λουίζας γίνεται ιδιαίτερα παράξενη και ολοένα και πιο βίαιη. Ο Τζον πρέπει τώρα ν’ ανακαλύψει την αλήθεια για την αλλαγή της συμπεριφοράς της, η οποία κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με το τρομακτικό μυστικό του προηγούμενου ιδιοκτήτη...

Killers (2010)

Κυκλοφορία : 05/11/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

HΤζεν Κόρνφελντ, είναι σίγουρη ότι δεν θα ξαναερωτευτεί ποτέ. Όταν όμως απρόθυμα θ’ ακολουθήσει τους γονείς της σ’ ένα ταξίδι στη γαλλική Ριβιέρα, θα γνωρίσει τον άντρα των ονείρων της, τον όμορφο και γοητευτικό Σπένσερ Έιμς. Τρία χρόνια αργότερα, το πιο ανέφικτο όνειρο της Τζεν έχει γίνει πραγματικότητα: εκείνη κι ο Σπένσερ είναι νεόνυμφοι και ζουν την ιδανική ζωή στα προάστια. Τουλάχιστον μέχρι τη μέρα μετά τα τριακοστά γενέθλια του Σπένσερ, όταν οι σφαίρες αρχίζουν να πέφτουν σαν το χαλάζι! Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Σπένσερ ξέχασε ν’ αναφέρει στην Τζεν ότι είναι ένας... διεθνής υπερκατάσκοπος! Τώρα ο τέλειος κόσμος της έχει έρθει τα πάνω-κάτω. Κι έπειτα λένε ότι η ζωή στα προάστια είναι εύκολη...

Dust Of Time (2008)

Κυκλοφορία : 05/11/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Μια Ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν Αμερικανό σκηνοθέτη Ελληνικής καταγωγής. Γυρίζει μια ταινία πάνω στην ιστορία του και την ιστορία των γονιών του. Μια ιστορία που εξελίσσεται στην Ιταλία, την Γερμανία, την Ρωσία, το Καζακστάν, τον Καναδά και τις Η.Π.Α. Κεντρικό πρόσωπο, η Ελένη, που διεκδικείται και διεκδικεί το απόλυτο της αγάπης. Ταυτόχρονα, ένα μακρύ ταξίδι, στην μεγάλη Ιστορία και στα γεγονότα των τελευταίων πενήντα χρόνων που σημάδεψαν τον 20ο αιώνα. Τα πρόσωπα της ταινίας κινούνται σαν σε όνειρο, η σκόνη του χρόνου μπερδεύει τις μνήμες. Ο Α τις αναζητά και τις ζει στο παρόν.

How to Train Your Dragon (2010)

Κυκλοφορία: 01/11/2010 σε dvd απο την ODEON

Ένας έφηβος Βίκινγκ, ο Ψάρης, μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της, που συμπτωματικά? είναι κι ο πατέρας του εφήβου. Ωστόσο, όταν ξεκινά η Εκπαίδευση στους Δράκους του Ψάρη και των υπόλοιπων εφήβων, εκείνος συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τις ικανότητες να γίνει μαχητής και να κερδίσει την εκτίμηση όλων. Γνωρίζοντας όμως έναν τραυματισμένο δράκο που τελικά γίνεται και φίλος του, όλος ο κόσμος του Ψάρη ανατρέπεται?

Με τις φωνές των: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέι Μπαρούσελ, Αμέρικα Φερέρα Στα ελληνικά με τις φωνές των: Νίκου Παπαδόπουλου, Βαγγέλη Ευαγγέλου, Αντίνοου Αλμπάνη

Sex and the City 2 (2010)

Κυκλοφορία: 01/11/2010 σε dvd απο την ΟDEON.

Το "Sex and the City" επιστρέφει δυναμικά καθώς η Κάρι, η Σαμάνθα, η Σάρλοτ και η Μιράντα ετοιμάζονται να δαγκώσουν για ακόμη μια φορά το Μεγάλο Μήλο ? και όχι μόνο! Η ζωή τους είναι όπως ακριβώς την ήθελαν, αλλά τους επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις ακόμα... Αυτή τη φορά, θα ζήσουν μια απίθανη, ηλιοκαμένη περιπέτεια μακριά από τη Νέα Υόρκη, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

Ηigh Lane (2009)

Κυκλοφορία: 01/11/2010 σε dvd απο την ΟDEON

Μια παρέα φίλων πηγαίνει διακοπές στα βουνά και αποφασίζει να ακολουθήσει ένα δύσβατο ορεινό μονοπάτι που εδώ και καιρό είναι κλειστό εξαιτίας κατολισθήσεων. Η αναρρίχηση αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη από αυτό που περίμεναν, οδηγώντας σταδιακά τις αντοχές τους στα άκρα. Όταν όμως συνειδητοποιήσουν πως δεν έχουν μόνο να αντιμετωπίσουν την άγρια πλευρά της φύσης αλλά και έναν άγνωστο εχθρό, η περιπέτεια τους θα μετατραπεί σε αιματηρό εφιάλτη.

Daft Punk's 'Derezzed' Music Video from 'Tron Legacy'!

Mammoth (2009)

Fair Game (2010)

Τετάρτη 27/10/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Αλάσκα: Η μεγάλη περιπέτεια Star Περιπέτεια
21:20 Όπου κι αν είστε κύριε Πρόεδρε Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Θεώρημα Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 The dark Mega Θρίλερ
00:00 Φαντάσματα ΝΕΤ Θρίλερ
02:00 Ανθρωποκυνηγός Star Περιπέτεια
04:00 Η μάχη των φύλων Star Ξένη ταινία
04:30 Όπου κι αν είστε κύριε Πρόεδρε Σινε+ Ξένη ταινία