Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Due Date (2010)



Paranormal Activity 2 (2010)

VETO - Κυριακή 19/09/2010

Με αναβάθμιση του Firmware τo PS3 θα υποστηρίζει 3D Blu-Ray

H Sony ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση του firmware 3.50 για το PS3 θα είναι διαθέσιμη στις 21 Σεπτεμβρίου, η οποία θα υποστηρίζει αναπαραγωγή ταινιών 3D Blu-Ray.

H ανακοίνωση έγινε από την Sony σε συνέντευξη τύπου σήμερα στο Tokyo Game Show 2010.

H συνέντευξη τύπου ήταν εξ' ολοκλήρου στα Ιαπωνικά, και δεν διευκρινίστηκε αν η διαθεσιμότητα του firmware θα είναι για ολόκληρο τον κόσμο ή αρχικά για την Ιαπωνία.

Το PS3 αναβαθμίστηκε τον Ιούνιο για να υποστηρίζει 3D παιχνίδια, και μέχρι σήμερα δεν υπήρχε ξεκάθαρος λόγος για την καθυστερημένη υποστήριξη του 3D Blu-ray. Μήπως απλά ήθελε η Sony να προωθήσει τη νέα της σειρά των 3D Blu-ray players;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/firmware-o-ps3-3d-blu-ray.html#more

Έρχονται τα πρώτα τρισδιάστατα γυαλιά οράσεως

Τα πρώτα τρισδιάστατα γυαλιά οράσεως στον κόσμο θα είναι γεγονός σε πολύ λίγο καιρό και θα συνδυάζουν οπτική καθαρότητα και διευρυμένη γωνία περιφερειακής όρασης..

Η ιταλική εταιρία γυαλιών οράσεως Luxottica ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά τα πρώτα στον κόσμο 3-D γυαλιά, που θα επιτρέπουν την παρακολούθηση τρισδιάστατων ταινιών και τα οποία, παράλληλα, θα διαθέτουν φακούς με βάση τις συγκεκριμένες οπτικές προδιαγραφές που οι οφθαλμίατροι θα έχουν γράψει για κάθε χρήστη.Οι τρισδιάστατοι φακοί, που έχουν δημιουργηθεί από την αμερικανική θυγατρική Oakley της Luxottica, μπορούν να συνδυάζουν την οπτική καθαρότητα, τη διευρυμένη γωνία περιφερειακής ορασης και την ικανότητα παρακολούθησης τρισδιάστατων εικόνων, σύμφωνα με την ιταλική εταιρία.Η Luxottica χρησιμοποιεί για δοκιμές τα εργαστήρια του γνωστού στούντιο γραφικών του Χόλιγουντ DreamWorks Animation, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η εταιρία δήλωσε ότι η νέα σειρά προϊόντων της "θα είναι τα πρώτα 3-D γυαλιά στη Γη με οπτικά σωστούς φακούς". Το πρώτο ζευγάρι τρισδιάστατων γυαλιών θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ εντός του 2010 και στον υπόλοιπο κόσμο το 2011.Η αγορά για τρισδιάστατα προϊόντα αρχίζει να γνωρίζει άνθηση, καθώς τόσο νέες συσκευές (π.χ. 3-D τηλεοράσεις), όσο και τρισδιάστατες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές ταινίες κυκλοφορούν πλέον με μεγαλύτερη συχνότητα.Το ιαπωνικό κέντρο οικονομικών ερευνών Fuji Chimera εκτιμά ότι μέχρι το 2015 ο αριθμός τηλεοράσεων στην αγορά, οι οποίες θα είναι εξοπλισμένες με τρισδιάστατη τεχνολογία, θα αποτελεί περίπου το ήμισυ των συνολικών τηλεοπτικών συσκευών στον κόσμο.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=42511&catid=5&la=1

Third Official Trailer for Todd Phillips' Due Date !

OPERA DVD - Tευχος 42

Πιο μινιμαλιστικός και γρήγορος ο νέος Internet Explorer

Απλούστερη εμφάνιση, βελτιωμένες επιδόσεις και καλύτερη συμμόρφωση με τα δικτυακά στάνταρτ υπόσχεται o Internet Explorer 9, ο οποίος παρουσιάστηκε σε δοκιμαστική έκδοση (beta) το βράδυ της Τετάρτης.

Από πλευράς εμφάνισης και λειτουργίας, ο νέος IE υιοθετεί χαρακτηριστικά που θυμίζουν το ανταγωνιστικό Google Chrome: Στον απλοποιημένο σχεδιασμό, η γραμμή διευθύνσεων (address bar) στην κορυφή του παράθυρου λειτουργεί και ως κουτί αναζήτησης, με δυνατότητα επιλογής από μια σειρά διαφορετικών μηχανών. Ακόμα, συγκεντρώνει σε μια ετικέτα (tab) τους δικτυακούς τόπους που επισκέπτεται συχνότερα ο χρήστης.

Ο IE9 επιχειρεί επίσης να αμβλύνει το διαχωρισμό ανάμεσα στον browser και τις εφαρμογές. Για παράδειγμα, επιτρέπει στο χρήστη να σέρνει ετικέτες στη γραμμή εργασιών των Windows, όπου οι δικτυακοί τόποι εμφανίζονται ως εικονίδια.

To πρόγραμμα αντέχει πλέον πολύ μεγαλύτερο αριθμό ετικετών και μπορεί να μετακινεί ετικέτες που προβάλλουν βίντεο χωρίς να σταματά η αναπαραγωγή.

Για τις αυξημένες επιδόσεις που απαιτούν αυτές οι λειτουργίες, η νέα έκδοση αξιοποιεί καλύτερα τους πολυπύρηνους επεξεργαστές και εκμεταλλεύεται την (μέχρι σήμερα αναξιοποίητη) ισχύ της κάρτας γραφικών.

Ο IE9 διαθέτει επίσης ταχύτερη μηχανή Javascript, υποστηρίζει τα νέα διαδικτυακά στάνταρτ HTML5 και CSS3 και συμμορφώνεται καλύτερα με τις ισχύουσες προδιαγραφές για τον Παγκόσμιο Ιστό.

Όσον αφορά την ασφάλεια, ο IE ενσωματώνει εφαρμογή για το κατέβασμα αρχείων (download manager), η οποία ελέγχει την «υπόληψη» των εφαρμογών (Application Reputation).

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τη έκδοση beta μπορούν να την κατεβάζουν από το www.BeautyOfTheWeb.com επιλέγοντας από τις 33 διαθέσιμες γλώσσες.

«Η ομορφιά του Παγκόσμιου Ιστού» ήταν το κεντρικό θέμα της παρουσίασης στο εκθεσιακό κέντρο Concourse του Σαν Φρανσίσκο.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μια σειρά από μεγάλες εταιρείες, όπως το CNN, το Αmazon και το Facebook, οι οποίες ήδη αρχίζουν να αξιοποιούν τον ΙΕ9 στους δικτυακούς τόπους τους. Ειδικά προσαρμοσμένη στις δυνατότητες του νέου browser θα είναι φυσικά το Bing, η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, στην οποία βασίζεται πλέον και η Yahoo.

Βλέποντάς το μερίδιό της να πέφτει στην αγορά των browser, η Microsoft ελπίζει ότι με τη νέα έκδοση του Internet Explorer θα μπορέσει να διατηρήσει την ηγετική της θέση.

Σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρείας Net Applications, ο Internet Explorer συνέχιζε να προηγείται τον Ιούλιο με 60,4% της παγκόσμιας αγοράς.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Mozilla Firefox με 22,9%, στην τρίτη το Chrome της Google με 7,5% και στην τέταρτη ο Safari της Apple με 5,2%.

Η νέα έκδοση, αναφέρει, έχει γραφτεί από την αρχή. Η δραστική αλλαγή του κώδικα και η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών ίσως είναι και ο λόγος που ο ΙΕ9 τρέχει μόνο σε Windows 7 και Vista, και δεν υποστηρίζει τα παλαιότερα Windows XP.


Tovima

Το Νησί: Κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου

"Το Νησί" αναμφισβήτητα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το Mega, καθώς στην εποχή της οικονομικής κρίσης όπου όλα τα υπόλοιπα κανάλια κάνουν περικοπές, το Megaλο κανάλι επενδύει σε μια σειρά που στοίχισε...
4 εκατομμύρια ευρώ για μόλις 26 επεισόδια.

Η σειρά αυτή είναι βασισμένη στο βιβλίο "Το Νησί" της Victorias Hislop, και το σενάριο για την μεταφορά στην TV το έκανε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. "Το Νησί" κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα στις δέκα όπου θα το βλέπουμε εβδομαδιαία την ίδια ώρα και ημέρα. Δείτε πλάνα από την σειρά διάρκειας τριών λεπτών:

Οι Prodigy έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Prodigy έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί δύο συναυλίες στο Αθηνών Αρένα, λόγω όμως αυξημένης ζήτησης θα γίνει τελικά μία συναυλία στην Αθήνα, στο γήπεδο Tae-Κwon-Do. Στις 18 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το sold out της πρώτης συναυλίας των Prodigy στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου στο Αθηνών Αρένα και για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια, προστέθηκε και δεύτερη ημέρα στον ίδιο χώρο στις 16 Σεπτεμβρίου.

Όμως και αυτή η συναυλία έγινε sold out μέσα σε λιγότερο από 10 ημέρες.

Καθώς δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί και τρίτη συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα, λόγω του προγραμματισμού της περιοδείας και για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση του κοινού, οι Prodigy και η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας Detox αποφάσισαν την πραγματοποίηση μιας και μοναδικής συναυλίας για την Αθήνα, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου Tae-Κwon-Do.

Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί, τόσο για τις 16 όσο και για τις 17 Σεπτεμβρίου και αναγράφουν ως χώρο διεξαγωγής το Αθηνών Αρένα, ισχύουν κανονικά για την μια και μοναδική συναυλία για την Αθήνα.

Στις 18 Σεπτεμβρίου οι Prodigy θα εμφανιστούν στο ΠΑΟΚ Αρένα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λίαμ, ο Μαξίμ και ο Κιθ θα παρουσιάσουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες στιγμές τις καριέρας τους που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων: Smack My Bitch Up, Breathe, Out of Space, No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter, Omen, Warrior's Dance, Charly, One Love.

tanea

The Island (2010)


Παρασκευή 17/09/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Φόβος ενστίκτου Star Ξένη ταινία
21:50 Το Φιλι της μάγισσας Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Λευκή καταιγίδα Alpha Ξένη ταινία
22:00 Τρον ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:00 Σχολή για σωφερίνες ΕΤ3 Κωμωδία
23:05 Ο Επιθεωρητής μαρλοου ξαναχτυπά! Σινε+ Ξένη ταινία
23:30 Ένας Καλός αστυνομικός Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:45 Παιχνίδια μυαλού Star Ξένη ταινία
00:00 Η επιβάτιδα ΕΤ1 Δράμα
00:45 Love in The time of Money Σινε+ Δράμα
01:30 Ενοχή Σιώπη Star Δράμα
02:15 Εφιαλτικές διακοπές Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Δόξα μέχρι θανάτου Alter Θρίλερ
03:50 Ο προστάτης Σινε+ Περιπέτεια
04:15 Ο Μαιγκρέ και το φάντασμα Alter Αστυνομική