Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Σιωπηλός Εχθρός - Centurion (2010)

Ο μετρ του τρόμου Νιλ Μάρσαλ ("Η Κάθοδος") επιστρέφει με ένα επικό θρίλερ και συνεργάζεται με την ανερχόμενη Όλγκα Κουριλένκο ("Quantum of Solace") και τον Ντόμινικ Ουέστ("300").

Η ταινία μας μεταφέρει στο 117 μ.Χ. Την περίοδο εκείνη, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις στέκεται η μοχθηρή δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Picts.

Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Quintus, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Picts σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Virilus. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Picts από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον επικεφαλή τους, Gorlacon.

Κυκλοφορία 23/08/2010 απο την ODEON

Kick-Ass (2010)

Η ιστορία ενός συνηθισμένου εφήβου, του Ντέιβ Λιζέφσκι, κολλημένου με τα κόμικς, που αποφασίζει να κάνει την εμμονή του? έμπνευση και να γίνει σούπερ-ήρωας. Και όπως κάθε σούπερ-ήρωας που σέβεται τον εαυτό του, διαλέγει όνομα - Kick-Ass -, τη στολή και τη μάσκα που του ταιριάζουν και ξεκινάει να πολεμάει το έγκλημα. Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα: ο Kick-Ass δεν έχει απολύτως καμία δύναμη. Η ζωή του αλλάζει δια παντός όταν θα συναντηθεί με δυο τρελαμένους εκδικητές, την Hit Girl και τον Big Daddy και έναν εκκολαπτόμενο υπερήρωα, τον Red Mist.

Κυκλοφορία: 23/08/2010 από την ODEON

HUNG (2009) Season 1

Μεσήλικας. Χωρισμένος. Άφραγκος. Ζιγκολό.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΟΛΑΣΤΗ ΖΩΗ


Από τους Ντμίτρι Λίπκιν και Κολέτ Μπάρσον, δημιουργούς της σειράς The Richies, έρχεται μια κωμωδία για έναν χωρισμένο πατέρα στα πρόθυρα μιας νέας αρχής στην ζωή του.

Το HUNG επικεντρώνεται στον Ρέι Ντρέκερ (Τόμας Τζέιν, Ο Τιμωρός), έναν άτυχο γυμναστή λυκείου που ανακαλύπτει ένα νέο του προσόν… στο ποιο παλιό επάγγελμα του κόσμου. Με την βοήθεια της πολύ ανοιχτόμυαλης επιχειρηματία Τάνια (Τζέιν Άνταμς, Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού), ο Ρέι καταφέρνει να πετύχει στην νέα αυτή “καριέρα” και να καλύψει τις απαιτήσεις της πρώην συζύγου του Τζέσικα (Άννι Ίτς, Men In Trees) και τον παιδιών του Ντάρμπι (Σιανόα Σμιτ-ΜακΦη) και Ντέιμον (Τσάρλι Σάξτον).

Διάρκεια : 290 λεπτά

“ ….πραγματικό …. δραματικά αστείο … γεμάτο ευφορία…” – The New York Times
“ …. προσδεθείτε για μια εκπληκτική διαδρομή…” – Los Angeles Times.

Kυκλοφορεί 24/08/2010 σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Στην Αμερική έχει ξεκινήσει η 2 season απο τις 27/06/2010.

Clash Of The Titans - Η Τιτανομαχία (2010)

Στην Τιτανομαχία, ο απόλυτος αγώνας για εξουσία και δύναμη στρέφει τους ανθρώπους ενάντια στους βασιλείς και τους βασιλείς ενάντια στους θεούς. Ο πόλεμος, όμως, μεταξύ των ίδιων των θεών μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Γόνος θεού αλλά αναθρεμμένος ως άνθρωπος, ο Περσέας (Σαμ Γουόρθινγκτον) προσπαθεί μάταια να σώσει την οικογένειά του από τον Άδη (Ρέιφ Φάινς), τον εκδικητικό θεό του Κάτω Κόσμου. Και καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει, ο Περσέας προσφέρεται να οδηγήσει μια παράτολμη αποστολή, με σκοπό να κατατροπώσει τον Άδη, πριν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει τον Δία (Λίαμ Νίσον) και να σπείρει το χάος στον κόσμο.

Σε μια άνιση μάχη με ανίερους δαίμονες και τρομαχτικά τέρατα, ο Περσέας και οι πολεμιστές του θα μπορέσουν να επιβιώσουν μόνο εάν ο Περσέας αποδεχθεί την θέση του ανάμεσα στους Θεούς, αψηφήσει την μοίρα και χαράξει την μοίρα του μόνος του.

Κυκλοφορεί 24/08/2010 σε bluray & dvd απο την AUDIOVISUAL

Έθνος - Κυριακή 15/08/2010

Έθνος - Παρασκευή 13/08/2010

Real News - Κυριακή 15/08/2010

ABC - Νο Ordinary Family (2010)




O ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Michael Chiklis πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά-υπερπαραγωγή του ABC “Νο Ordinary Family” που θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο. Στη σειρά ο Chiklis και η οικογένεια του αποκτούν υπερφυσικές δυνάμεις μετά τη συντριβή του αεροσκάφους τους στον Αμαζόνιο.

Ο Michael Chiklis , στο παρελθόν, έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες δυο επιτυχημένες σειρές (The Commish, The Shield) καθώς και στις ταινίες “Fantastic Four” και “Fantastic Four 2 : Rise of the Silver Surfer”.

Resident Evil: Afterlife Banners



Two More TV Spots for Piranha 3D





1st TV Spot for Ben Affleck's Crime Film 'The Town'

Δευτέρα 09/08/2010 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Άμλετ ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:00 Πτήση θανάτου Star Ξένη ταινία
21:05 Ανοιχτές καρδιές Σινε+ Δράμα
22:30 Οικογενειακή συγκέντρωση Πρίσμα+ Ξένη ταινία
22:30 Άντζι ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:00 Τζιπ ,περίπτερο και αγάπη ΕΤ3 Κωμωδία
01:00 Ξέφρενο ταξίδι ΕΤ3 Κωμωδία
01:45 Σούπερμαν 2 Star Περιπέτεια
02:35 Απαγωγή Σινε+ Δράμα
04:10 Εγκλήματα στη Σιώπη Σινε+ Δράμα