Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ισοτιμία - Σάββατο 24/04/2010


To Τhe Pacific στην NOVA


Δείτε εδώ το σάιτ που έφτιαξε η nova για τη νέα πολυαναμενόμενη σειρά.

Το πρώτο επεισόδιο από τα δέκα, τη Δευτέρα 26/4 στις 22.00.

To Lost Σε κάρτες Ταρώ.


Large version HERE !

As Lost Ends, Creators Explain How They Did It, What’s Going On


LG ANVC100 Skype webcam



Στα 99 ευρώ «βγήκε» η τιμή της webcam για τις τηλεοράσεις της LG, ώστε να μετατραπούν σε γιγάντια βιντεοτηλέφωνα μέσω της υπηρεσίας Skype.

H κάμερα «πατάει» στη κορυφή της τηλεόρασης και συνδέεται με USB. Ορίστε μια σειρά από φωτογραφίες για το πώς... γίνεται μια κλήση με τη τηλεόρασή μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι σύνδεση με το διαδίκτυο, συνδρομή στο skype και ανάλογη εφαρμογή από τη τηλεόραση.


I Love Karditsa (2009)

Ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του' 70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον Έλληνα Γρηγόρη Κανιά, από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά. Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής. Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Μαφία. Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του. Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει. Μια sexy ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα...


Κυκλοφορία:
26/04/2010 σε dvd απο την ODEON

Amelia (2009)

H δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ*, παραδίδει μια αξέχαστη ερμηνεία στο ρόλο της Αμέλια Έρχαρτ, της γενναίας Αμερικανίδας αεροπόρου που πέταξε με τόλμη στα χρονικά της ιστορίας. Στο πλευρό της στεκόταν ο Τζορτζ Πούτναμ, σύζυγος και συνεργάτης της, τον οποίο υποδύεται ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Η αποφασιστικότητα της Αμέλια να κατακτήσει τους αιθέρες, αλλά και η παράλληλη σχέση της με τον Τζιν Βάινταλ (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ), δεν αποτέλεσαν ποτέ απειλή για τον γάμο της, που ήταν βασισμένος στην αγάπη και στη φιλοδοξία. Δράμα, ρομαντισμός και περιπέτεια σε έναν συναρπαστικό συνδυασμό που θα σας μαγέψει.

Κυκλοφορία: 26/04/2010 σε dvd απο την ODEON

New York, I Love You (2009)

Η Αγάπη ξεκινά... κάθε στιγμή!

Aπό τις πρώτες μέρες του κινηματογράφου, η Νέα Υόρκη αποτελούσε ανέκαθεν την ονειρική κινηματογραφική πόλη. Στη Συνοικία των Διαμαντιών, μια διαπολιτισμική ερωτική φαντασίωση μεταμορφώνει την αγοραπωλησία ενός πολύτιμου λίθου. Στην Τσάιναταουν, ένας απελπισμένος καλλιτέχνης κυνηγά τη διστακτική μούσα του. Σ’ ένα ξενοδοχείο, στο Upper East Side, μια διάσημη ένοικος και ένας μυστηριώδης γκρουμ κάνουν ένα ταξίδι που αψηφά τα σύνορα του χρόνου. Μετά από μια απρόσμενη νύχτα στο Σέντραλ Παρκ, ένας νεαρός θα δει την κοπέλα που τον συνόδευσε στον χορό τελειοφοίτων να του επιφυλάσσει μια εκπληκτική αποκάλυψη. Αυτές οι ιστορίες πλέκονται με άλλες πολλές για να σχηματίσουν ένα ζωηρό, λυρικό κολάζ όχι μόνο της πόλης, αλλά και της βαθιάς λαχτάρας για αγάπη και ανθρώπινους δεσμούς που μοιράζονται οι άνθρωποί της.


Κυκλοφορεί σε dvd στις 29/4/2010 απο την AUDIOVISUAL

The Imaginarium Of Dr. Parnassus (2009)


Σκηνοθεσία: Τέρι Γκίλιαμ

Ο τελευταίος κινηματογραφικός ρόλος του αδικοχαμένου Χιθ Λέτζερ.

O Δρ. Παρνάσους διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να καθοδηγεί τη φαντασία του άλλου. Ταυτόχρονα, όμως, βαρύνεται από ένα σκοτεινό μυστικό. Αμετανόητος τζογαδόρος, πριν από εκατοντάδες χρόνια, έβαλε ένα στοίχημα με τον Διάβολο, τον κύριο Νικ και κέρδισε την αθανασία. Αιώνες αργότερα, όταν γνώρισε την πραγματική αγάπη, αποφάσισε να κάνει μια ακόμη συμφωνία μαζί του.

Κυκλοφορεί σε dvd στις 29/4/2010 απο την AUDIOVISUAL

The Hurt Locker (2009) Bluray edition

H Βαγδάτη έχει γίνει μια πόλη-παγίδα, γεμάτη από βόμβες και ανθρώπους καμικάζι που θυσιάζουν τη ζωή τους. Περίπου κάθε δεκαπέντε λεπτά γίνεται μία έκρηξη από έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό με θανατηφόρες επιπτώσεις. Η B-Company, είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκπαιδευτεί να αφοπλίζει τις θανατηφόρες αυτές βόμβες. Ο λοχίας Σάνμπορν, ένας πρώην καταδρομέας και ο λοχίας Έλντριτζ, ένας νέος που φιλοσοφεί τη ζωή, έχουν μόνο 38 μέρες να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον καινούριο αρχηγό της ομάδας Γουίλιαμ Τζέιμς ο οποίος εφαρμόζει περίεργες τεχνικές και δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι με τον θάνατο, κάτι που τρομάζει τους υπόλοιπους στρατιώτες.

Κυκλοφορία : 29/04/2010 σε dvd & bluray απο την AUDIOVISUAL

Frantic (1987) Bluray ediiton

Ο Χάρισον Φορντ και ο δημιουργός Ρομάν Πολάνσκι έχουν στο βιογραφικό τους μερικά από τα καλύτερα θρίλερ. Το Frantic, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Mike Clark της USA TODAY, συνδυάζει “έναν σταρ τεραστίου μεγέθους και τον μεγαλύτερο εν ζωή σκηνοθέτη ταινιών μυστηρίου”.

Ο Φορντ υποδύεται έναν αμερικάνο γιατρό του οποίου η γυναίκα (Μπέτυ Μπάκλεϊ) εξαφανίζεται μυστηριωδώς στο Παρίσι. Στην προσπάθεια τού να την βρει, πρέπει να περάσει μέσα από ένα δαιδαλώδες δίκτυο γλωσσών, ντόπιων παρανόμων, διεφθαρμένων αστυνομικών, γραφειοκρατών και μιας μυστηριώδους σερβιτόρας (Εμμανουέλ Σίγκνερ) που ξέρει περισσότερα από όσα παραδέχεται. “ Το πνεύμα του Χίτσκοκ βασιλεύει στην ταινία” (Michael Wilmington, Los Angeles Times). Το εξαιρετικό ταλέντο τόσο του Φορντ όσο και του Πολάνσκι, θα σας καθηλώσει στην οθόνη.

Κυκλοφορία : 29/04/2010 απο την AUDIOVISUAL

TRACKER Short Movie


Tracker from Steffan Schulz on Vimeo.

Will Smith & Tommy Lee Jones Will Return for Men in Black 3D !

The last time we heard about Men in Black 3, it was one of two potential projects that could become Will Smith's very next film. Though we still don't know if MiB3 will definitely be his next project, Showbiz411 caught up with franchise director Barry Sonnenfeld who told them that Smith is already signed on and, somewhat surprisingly, Tommy Lee Jones will be returning for the sequel which, as can be assumed with any upcoming blockbuster, will be in 3D. More than likely it'll be MiB3 that will take precedence as Sony recently lost Spider-M4n as their big Memorial Day 2011 movie, and this threequel would fit in there nicely.

US Trailer for Historical Drama 'John Rabe'

A Nightmare on Elm Street (2010) Motion Poster

Uninhabited (2010)

Πέμπτη 22/04/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Be cool Star Ξένη ταινία
21:15 Αγκάθα Κριστι : στα ίχνη του δολοφόνου Σινε+ Ξένη ταινία
23:15 Βασικός ύποπτος ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 The Number 23 Star Ξένη ταινία
00:00 71 συμπτώσεις Σινε+ Ξένη ταινία
01:40 Η αδυναμία του μπολσεβικου Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Η μοιραία χήρα Alter Θρίλερ
03:20 Πίσω από τις κλειστές πόρτες Σινε+ Ξένη ταινία
03:30 Η ψυχή ενός ηγέτη Star Ξένη ταινία
04:00 ΜακΜπράιντ: φόνος μετά μουσικής Alter Ξένη ταινία