Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Δεν Σκέφτομαι, άρα Υπάρχω - Greenberg (2010)


Ελληνική πρεμιέρα : 15/04/2010

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νόα Μπάουμπαχ ("Δεσμοί Διαζυγίου", "Η Μάργκο Πάει στο Γάμο") επιστρέφει με μια νέα γλυκόπικρη κωμωδία. Πρωταγωνιστεί ο Μπεν Στίλερ σε ένα ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Η Φλόρενς είναι μια φιλόδοξη τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο αυτό. Εργάζεται ως προσωπική βοηθός στην οικογένεια Γκρίνμπεργκ. Όταν ο Φίλιπ Γκρίνμπεργκ φεύγει για ένα μεγάλο ταξίδι με την σύζυγο του και τα παιδιά του, η Φλόρενς επισκέπτεται το σπίτι για να επιβλέπει τον σκύλο της οικογένειας αλλά και να ρίχνει μια ματιά στον Ρότζερ, αδερφό του Φίλιπ, που βρίσκεται στο Λος Άντζελες για να προσέχει το σπίτι. Εργένης γύρω στα σαράντα, ο Ρότζερ είναι ευφυής, σαρκαστικός και, όπως και η Φλόρενς, ένα είδος χαμένης ψυχής. Μια χαριτωμένα εκκεντρική και απροσδόκητα σημαντική σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα τους.

Επικηρύσσοντας την Πρώην - The Bounty Hunter (2010)

Σκηνοθεσία: Andy Tennant
Σενάριο: Sarah Thorp
Ηθοποιοί: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez, Joel Garland

Ελληνική Πρεμιέρα : 15/04/2010


Ένας κυνηγός επικηρυγμένων μαθαίνει ότι επόμενος στόχος του είναι η πρώην σύζυγός του, μια δημοσιογράφος που εργάζεται σε μια συγκάλυψη δολοφονίας. Λίγο μετά την επανασύνδεση τους, το ζευγάρι μπλέκεται κυριολεκτικά στην περιπέτεια της ζωής του!

Παράνοια - The Crazies (2010)

Σκηνοθεσία: Breck Eisner
Σενάριο: George A. Romero, Scott Kosar, Ray Wrigh
Ηθοποιοί: Radha Mitchell, Timothy Olyphant, Danielle Panabaker, Joe Anderson, Preston Bailey

Ελληνική Πρεμιέρα : 15/04/2010

Ο Ντέιβιντ Ντάτον είναι σερίφης σε μια ήσυχη αμερικάνικη κωμόπολη, όπου δε συμβαίνει ποτέ, τίποτα. Μια μέρα, όμως, ένας από τους κατοίκους έρχεται σ' ένα σχολικό αγώνα μπέιζμπολ, με γεμάτη καραμπίνα, έτοιμος να σπείρει τον τρόμο. Ένας άλλος βάζει φωτιά στο σπίτι του, αφού έχει κλειδώσει μέσα τη γυναίκα και τον γιο του.

Κάτι μολύνει τους κατοίκους του Όγκντεν Μαρς... με παράνοια. Για τον σερίφη, τη γυναίκα του και τους εναπομείναντες υγιείς κατοίκους της πόλης, μια συνηθισμένη νύχτα, θα μετατραπεί σε μάχη επιβίωσης. Στόχος τους να καταφέρουν να φύγουν από την πόλη ζωντανοί.

The Anachronism (2008)

The Disappearance of Alice Creed Trailer

Psych:9 (2010)

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο ηθοποιός Αλέκος Τζανετάκος

Έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Αλέκος Τζανετάκος. Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1937. Σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν και στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου.

Στον κινηματογράφο, από όπου έγινε και ευρύτατα γνωστός, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1957, στην ταινία Η αρπαγή της Περσεφόνης. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την «Φίνος Φιλμ», με την οποία γύρισε πολλές ταινίες. Μέσα από αυτές έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του «καρπαζοεισπράχτορα».

Newsroom ΔΟΛ

Δευτέρα 12/04/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Παιχνίδια διχασμού και εγκυμοσύνης ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:00 Αντιμέτωποι με το θάνατο Star Ξένη ταινία
21:00 Πολ Γκογκέν Σινε+ Ξένη ταινία
22:45 Το τέλος του κόσμου Star Ξένη ταινία
23:00 Το γέλιο βγήκε από τον παράδεισο ΕΤ3 Κωμωδία
23:30 Κάναμε λάθος Πρίσμα+ Ξένη ταινία
01:50 Εμμονές Σινε+ Δράμα
02:15 Γλυκειά μου μιλυ Alter Μιούζικαλ
03:15 Ο παίκτης Star Δράμα
03:30 Πατέρας δυνάστης Σινε+ Ξένη ταινία

TO BHMA - Kυριακή 18/04/2010



Mαζί μια ανέκδοτη ταινία ντοκυμαντέρ

του ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ 1967 - 1974

Έθνος - Σάββατο 17/04/2010