Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

THE BLACKOUT (2010)


Trailer for Religion-Themed 'Devil's Creek'

Second teaser for Nolan's INCEPTION

Το FOX στον ΑΝΤ1

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Σερβίας, ο ΑΝΤ1 εξαγόρασε τον σέρβικο τηλεοπτικό σταθμό “FOX ΤV” που αποτελεί το παρακλάδι του δικτύου FOX στη Σερβία.

Η πώληση προκύπτει από τη στρατηγική απόφαση του μηντιακού ομίλου που ανήκει στον Ρούπερτ Μέρντοχ ν’ αποχωρήσει σταδιακά από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Clash of the Titans (2010) Theatrical Trailer | HD 720p

Captain America Targeted for a June Start

Director Joe Johnston, whose next film The Wolfman hits theaters on February 12, revealed to Fangoria that Marvel Studios is planning a June start for The First Avenger: Captain America. The start is mentioned in an article on Johnston taking over as director for The Wolfman:

Principal photography was now less than four weeks away. “By the time I got on a plane and arrived, it was three,” recalls Johnston, speaking from the art department of THE FIRST AVENGER: CAPTAIN AMERICA, which he’s readying for a June start."

Paramount Pictures will distribute The First Avenger: Captain America on July 22, 2011. No cast members have been announced yet.

Source:Fangoria

Awesome District 13: Ultimatum Trailer

Νitro - Τευχος Ιανουαριου 2010

Playstation Greece - Τευχος Iανουαρίου 2010

Culture - Tευχος Ιανουαρίου 2010 No 15

Δίφωνο - Τευχος Ιανουαριου 2010

Η επιστροφή του Ζανγκ Γιμού

Ο Ζανγκ Γιμού , σκηνοθέτης της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και των ταινιών «Ιπτάμενα στιλέτα» και «Σήκωσε τα κόκκινα φανάρια», επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες ύστερα από τρία χρόνια απουσίας με την πρώτη του κωμωδία - με το ριμέικ του φιλμ των αδερφών Κοέν «Μόνο αίμα» (1983).

Μόνο που ο Κινέζος σκηνοθέτης μεταφέρει τη δράση της δικής του εκδοχής, που έχει τίτλο «Τo live», σε ένα εστιατόριο στα προάστια της αυτοκρατορικής Κίνας. «Αν οι Κοέν δουν το φιλμ, σίγουρα θα διασκεδάσουν με τον τρόπο που το συνέλαβε ο Γιμού - είναι τελείως διαφορετικό από το αυθεντικό», δήλωσε ο Γιμού σε κινεζική εφημερίδα.

Εθνος - Σάββατο 02/01/2010


Καθημερινή - Κυριακή 03/01/2010



Ένας πλήρης οδηγός στο κορυφαίο συγκρότημα όλων των εποχών και την δισκογραφία του, που πρόσφατα επανακυκλοφόρησε με ψηφιακή επεξεργασία ήχου.

Σημαντικοί μουσικοί, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και έγκυροι δημοσιογράφοι της Μεγάλης Βρετανίας, καταγράφουν την πορεία των θρυλικών «Σκαθαριών» από τις πρώτες αμήχανες ηχογραφήσεις στην παγκόσμια δόξα, παρουσιάζουν, με τρόπο μοναδικό, όλα τα άλμπουμ τους, από το «Please Please Me» ως το «Let It Be» και φωτίζουν άγνωστες λεπτομέρειες από τα παρασκήνια των ηχογραφήσεων.

Ένα ένθετο 40 σελίδων, με την σφραγίδα των Times του Λονδίνου που δίνει νέα διάσταση στην ακρόαση των αγαπημένων Beatles.

Πρώτη σε εισπράξεις η ταινία «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον

Στην κορυφή του καταλόγου εισπράξεων του αμερικανικού κινηματογράφου βρίσκεται η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζέιμς Κάμερον «Avatar».

Η τρισδιάστατη ταινία που ξεκίνησε να προβάλλεται από την προηγούμενη εβδομάδα έχει συγκεντρώσει από τις πωλήσεις εισιτηρίων στη Βόρεια Αμερική περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια.

Τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της η ταινία συγκέντρωσε μόνο στις ΗΠΑ 75 εκατομμύρια δολάρια, σπάζοντας το ρεκόρ «ανοίγματος» ταινίας τον Δεκέμβριο. Συνολικά η ταινία από τότε που άρχισε να προβάλλεται, πριν από 10 ημέρες, έχει συγκεντρώσει 212,3 εκατομμύρια δολάρια σε ΗΠΑ και Καναδά και 467,9 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Η ανορθόδοξη ματιά στη ζωή του Σέρλοκ Χολμς από το βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εισπράξεις που ανέρχονται σε 65,4 εκατομμύρια δολάρια. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Άλβιν και η Παρέα του» με εισπράξεις 50,2 εκατομμύρια δολάρια.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η ταινία «Είναι Μπερδεμένο» με την Μέριλ Στριπ και τον Αλεκ Μπάλντγουιν με 22,1 εκατομμύρια δολάρια, που ξεκίνησε να προβάλλεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Newsroom ΔΟΛ

Δευτέρα 28/12/2009 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Έμμα ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:00 Αμελί ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:00 Ο φυγάς Star Ξένη ταινία
21:00 Τα Χριστούγεννα του Ντένις του τρομερού Star Ξένη ταινία
21:10 Το πεπρωμένο της Έλενας Σινε+ Δράμα
22:00 Δωμάτιο με θέα Κανάλι της Βουλής Αισθηματική
22:45 Τζέιμς Μποντ: Προσωπική εκδίκηση Star Ξένη ταινία
23:15 Ενώ εσύ κοιμόσουν ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 Αναζητώντας τη δικαιοσύνη Star Ξένη ταινία
23:30 Τρία κορίτσια από την Αμέρικα ΕΤ3 Κωμωδία
23:45 Ο γιος του Αη Βασίλη Alter Ξένη ταινία
01:00 Η κομησσα από το Χονγκ Κονγκ Alter Ξένη ταινία
01:30 Αρκεί μια στιγμή Star Ξένη ταινία
01:45 Abel Σινε+ Ξένη ταινία
03:15 Σπάρτακος Alter Ξένη ταινία
03:30 Η Φλόγα που τρεμοσβηνει Σινε+ Δράμα