Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Αlien VS Predator !!!

Ελλάδα - Διαλεγμένη από τους θεούς !!




52 σελιδες γεματες με εικόνες απο την πανεμορφη χωρα μας !!!

Click me !!!!

Lost University Videos : Ιδιαίτερα Μαθήματα 1 & 2

Lost University : Tutoring Session. Στο πρωτο video γνωρίζουμε -ξανά- τους χαρακτήρες της σειράς, θυμόμαστε τις ατάκες του Sawyer και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών.



Το Lost University : Tutoring Sessions (Ιδιαίτερα μαθήματα στα ελληνικά) είναι μια σειρά από videos του ABC για τις ιδιαιτερότητες του Lost στους 5 κύκλους που έχουν προβληθεί μέχρι και σήμερα. Το πρώτο tutoring session δημοσιεύθηκε γύρω στις 10 Νοεμβρίου.

Το 2ο μέρος περιγράφει τα... πάρα πολλά ανεξήγητα φαινόμενα του νησιού. Μυστήριους αγέραστους χαρακτήρες όπως Richard Alpert, τους αριθμούς του Χερλι, το θαύμα του Locke, το μυστήριο του μαύρου καπνού που έχει σκοτώσει επιλεκτικά πρωταγωνιστές κ.α.



Το επόμενο ιδιαίτερο μάθημα του Lost University έρχεται σε 2 εβδομάδες...

http://lost-path.pblogs.gr/

Lost - Season 6 Teaser Trailer

Scott Goldberg's 'Loss of Hope' Short Film

http://scottgoldbergmovies.com/watch-loss-of-hope/

Piranha 3D - Set photo !

Outcast (2010)

Thanksgiving (2009) Trailer

Imaco (2009)

Τη συνέχεια της «Λάμψης» θα γράψει ο Στίβεν Κινγκ

Τη... Λάμψη του παρελθόντος αναζητεί ο Στίβεν Κινγκ. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας που κάνει για την προώθηση του τελευταίου του βιβλίου, με τίτλο «Κάτω από τον Θόλο», ο Στίβεν Κινγκ ανακοίνωσε ότι έχει ήδη στο μυαλό του την πλοκή για τη συνέχεια μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Η "Λάμψη", το οποίο πρωτοεκδόθηκε το 1977, ήταν το βιβλίο που καθιέρωσε τον Στίβεν Κινγκ ως μετρ της λογοτεχνίας του φανταστικού και έναν από τους πιο εμπορικούς συγγραφείς στην ιστορία. Το 1980 έγινε ταινία από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ, η οποία θεωρείται πλέον κλασική, αν και ο Κινγκ ποτέ δεν τη "χώνεψε", επειδή το σενάριό της διέφερε σημαντικά από την ιστορία που είχε γράψει. Πριν από λίγα χρόνια, έγραψε το σενάριο για μια μίνι σειρά, η οποία ήταν πολύ πιο πιστή στο βιβλίο, αλλά δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να συγκριθεί καλλιτεχνικά ή έστω ως ψυχαγωγικό "προϊόν" με την ταινία του Κιούμπρικ.

Η συνέχεια της "Λάμψης" θα παρακολουθεί τη ζωή του -σαραντάχρονου, πια- Ντάνι Τόρανς, του μικρού πρωταγωνιστή του πρώτου βιβλίου, ο οποίος δουλεύει ως νοσοκόμος σε ένα κέντρο φιλοξενίας ανθρώπων που πάσχουν από ανίατες αρρώστιες. καθήκον του Ντάνι είναι να χρησιμοποιεί της τηλεπαθητικές του ικανότητες για να βοηθήσει τους ετοιμοθάνατους ασθενείς να περάσουν στον άλλο κόσμο. Παράλληλα, βγάζει το χαρτζηλίκι του προβλέποντας ποια άλογα θα κερδίσουν στις ιπποδρομίες. Ο προσωρινός τίτλος του βιβλίου είναι "Ο δρ. Ύπνος".

Η "Λάμψη" είναι μόνο μια από τις παλιότερες ιστορίες για τις οποίες ο Στίβεν Κινγκ σκοπεύει να γράψει μια συνέχεια. Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε και επισήμως ότι θα γράψει ακόμη ένα βιβλίο στη σειρά του "Σκοτεινού Πύργου" -το όγδοο- και παρά το γεγονός ότι με τον τόμο που είχε κυκλοφορήσει το 2005 είχε γράψει το τέλος εκείνης της ιστορίας. Αν και ο πολυγραφότατος κ. Κινγκ εκδίδει τουλάχιστον ένα βιβλίο κάθε 1-2 χρόνια (παλαιότερα ήταν ακόμη πιο γρήγορος!), η συνέχεια της "Λάμψης" θα αργήσει να φτάσει στα βιβλιοπωλεία. Δεν αναμένεται να αρχίσει το γράψιμο για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Αναφορικά με το βιβλίο που εξέδωσε τώρα, το "Κάτω από τον Θόλο" αφορά σε μια μικρή κωμόπολη της Αμερικής που σφραγίζεται από τον έξω κόσμο, εξαιτίας ενός ενεργειακού πεδίου αγνώστου προελεύσεως.

ENET

The Haunting in Connecticut (2009)

Σκηνοθεσία: Peter Cornwell
Σενάριο: Adam Simon, Tim Metcalfe
Ηθοποιοί: Virginia Madsen, Kyle Gallner, Elias Koteas, Amanda Crew, Martin Donovan

Ελληνική Πρεμιέρα : 26/11/2009

Όταν η οικογένεια Κάμπελ μετακομίζει στο Κονέκτικατ, ανακαλύπτει σύντομα ότι το όμορφο Βικτωριανό σπίτι τους κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν: το σπίτι χρησιμοποιούνταν ως χώρος φύλαξης των νεκρών, όπου τελούνταν αδιανόητα βασανιστήρια και τελετές νεκρομαντείας.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού επιδιδόταν σε τελετουργίες μαύρης μαγείας, με τη βοήθεια του γιου του, Τζόνα, ο οποίος έχοντας μεταφυσικές δυνάμεις, επικοινωνούσε με πνευματικές οντότητες, λειτουργώντας ως διάμεσος - πύλη που ένωνε τον κόσμο των ζωντανών με τον κόσμο των νεκρών.

Τώρα, ανείπωτη φρίκη καραδοκεί, όταν ο Τζόνα, το αγόρι που επικοινωνούσε με την άλλη πλευρά, επιστρέφει για να απελευθερώσει τον τρόμο στην αθώα και ανυποψίαστη οικογένεια.

King of Fighters Trailer

Greenberg (2010)




IMDB

New Theatrical Trailer for Pixar's Toy Story 3

New Extended TV Trailer for Daybreakers

Πέμπτη 26/11/2009 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ματωμένο διαμάντι Star Ξένη ταινία
21:00 Πολοκ Σινε+ Βιογραφία
21:00 X-men: Η τελική αναμέτρηση ANT1 Ξένη ταινία
22:00 Η νύχτα των σαλτιμπάγκων Κανάλι της Βουλής Δράμα
23:00 Εγώ Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:15 Βασικός ύποπτος ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:50 Dogville Σινε+ Δράμα
00:30 Πληρωμένος δολοφόνος Alter Ξένη ταινία
00:45 Ο τιμωρός Star Περιπέτεια
02:10 Ματαντόρ Σινε+ Ξένη ταινία
02:45 Ματωμένα χέρια Alter Περιπέτεια
04:00 Οι άντρες με τα όπλα Σινε+ Δράμα