Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Εφυγε ο Αλ Μαρτίνο !



Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο Αμερικανός τραγουδιστής ιταλικής καταγωγής Αλ Μαρτίνο, γνωστός από τις ερμηνείες του στα τραγούδια "Spanish Eyes" και "Volare", γράφει σήμερα η εφημερίδα Philadelphia Inquirer...

Ο Αλ Μαρτίνο πέθανε την Τρίτη, στα προάστια της Φιλαδέλφειας, στις ανατολικές ΗΠΑ, στην πόλη όπου μεγάλωσε, διευκρινίζει η εφημερίδα, η οποία δεν αναφέρεται στα αίτια του θανάτου του.

Το θάνατο του Μαρτίνο επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ο παλιός του φίλος Τζέρι Μπλάβατ. Ο Αλ Μαρτίνο γνώρισε τη δόξα τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, ενώ η φήμη του έφτασε στο απόγειό της το 1965 με το "Spanish Eyes".

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε επίσης ερμηνεύσει με επιτυχία στον κινηματογράφο τον ήρωα Τζόνι Φοντέιν, πνευματικό γιο του Δον Κορλεόνε στον "Νονό" του Φράνσις Φορντ Κόπολα το 1972, ενώ η φωνή του έντυνε και το τραγούδι της ταινίας "Speak Softly Love".

R.I.P.

A Perfect Getaway (2009)

Edge of Darkness (2010)

Ποπ & Ροκ - Τεύχος Οκτωβρίου 2009

" ΔΑΙΑΒΣΕ ΤΟ ΓΗΡΟΓΡΑ ! ΜΡΟΠΕΙΣ! "

Espresso - Kυριακή 18/10/2009

The Shrine (2010)


Details 4 the movie !

Intense Trailer for Mel Gibson's Edge of Darkness

Με Κόπολα και Εγκογιάν το φετινό Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα και ο Ατόμ Εγκογιάν αναμένονται στην Αθήνα στο πλαίσιο του Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (22/10-1/11), που από φέτος διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων με «ψυχή» πάντα τον επί 22 χρόνια καλλιτεχνικό του διευθυντή, Νίνο Μικελίδη.

Ο Κόπολα θα παρευρεθεί στην αθηναϊκή πρεμιέρα της νέας του ταινίας Τέτρο στο Παλλάς (1η Νοεμβρίου). Κατά την παραμονή του στην Αθήνα θα παραδώσει μάστερ κλας στις αίθουσες του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη, στην οδό Πειραιώς.

Ο Καναδός Ατόμ Εγκογιάν επίσης θα παρακολουθήσει με το ελληνικό κοινό, στις 31 Οκτωβρίου, στο Παλλάς τη νέα του ταινία Χλόη.

Το «Πανόραμα» εξασφάλισε φέτος σε πρώτη προβολή ταινίες των Τζιμ Τζάρμους (Στα όρια του ελέγχου), Ζακ Οντιάρ (Ένας προφήτης), Μάρκο Μπελόκιο (Vincere), Αντρέι Βάιντα (Γλυκιά έξαψη), Εμίλ Κοστουρίτσα (Μαραντόνα) και άλλες ενδιαφέρουσες ευρωπαϊκές ταινίες του 2009, πριν βγουν στις αίθουσες.

Στο διαγωνιστικό τμήμα του Πανοράματος θα προβληθούν δέκα ταινίες, μεταξύ των οποίων και οι ελληνικές Χρυσόσκονη της Μαργαρίτας Μαντά και Guilt του Βασίλη Μαζωμένου.

Στα αφιερώματα του Πανοράματος, η γαλλική νουβέλ βαγκ και η καθοριστική της παρουσία τα χρόνια του 1960 έχει την πρωτοκαθεδρία με ταινίες σταθμούς των Αλέν Ρενέ, Ζαν Λικ Γκοντάρ, Φρανσουά Τριφό, Ζακ Ντεμί, Ανιές Βαρντά, Ρομπέρ Μπρεσόν, Μπερτράν Ταβερνιέ, Κλοντ Σαμπρόλ.

Επίσης, το αφιέρωμα στην τζαζ μέσα στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, με ταινίες όπως οι Σημειώσεις για μια αφρικανική Ορέστεια του Πιερ Πάολο Παζολίνι, η Εύα του Τζόζεφ Λόουζι, κ.ά.

Ακόμα, άλλη ενδιαφέρουσα ενότητα του Πανοράματος είναι το αφιέρωμα με τίτλο «Τα χρόνια της οργής: Το κραχ στον κινηματογράφο», μέσα από αμερικανικές ταινίες του 1930 και του 1940.

Το αφιέρωμα στον κυπριακό κινηματογράφο, με ταινίες γύρω από τα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα της Κύπρου, θα εγκαινιάσει το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Πειραιώς 260, μαζί με τις μικρού μήκους ταινίες της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και τις επίσης μικρού μήκους των ΙΕΚ Ακμή.

Τέλος, το αφιέρωμα, με οκτώ ταινίες, στον ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του 1970, με πρωτοπόρους τους Αλέξη Δαμιανό, Θόδωρο Αγγελόπουλο, Παντελή Βούλγαρη κ.ά. συμπληρώνει το πρόγραμμα του φετινού Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

In.gr


Πέμπτη - 15/10/2009 Ταινίες στην Ελληνική Τηλεόραση

21:00 Επικίνδυνη αποστολή 3 Star Ξένη ταινία
21:00 Transporter 2 ANT1 Αστυνομική
21:20 Βαθιά κοφτά Ανθρώπινα Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Σταλκερ Κανάλι της Βουλής Δράμα
23:15 Τέξας Ρέιντζερς ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 Μεθυσμένος με γυναίκες και ζωγραφική Πρίσμα+ Δράμα
00:00 Το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο Σινε+ Δράμα
00:30 Στόχος δολοφονίας Alter Ξένη ταινία
01:40 Θανάσιμη προδοσία Σινε+ Ξένη ταινία
02:00 Straight right Mega Ξένη ταινία
02:30 Ναπολέων Star Ξένη ταινία
02:45 Μοιραία διαθήκη Alter Μυστηρίου
03:10 Γιοχάνα Σινε+ Δράμα
04:30 Απιστίες Σινε+ Ξένη ταινία

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)



IMDB

The Book of Eli Μοvie Trailer

Τα post apocalyptic φιλμ είναι από τα καλύτερα είδη.

Μετά το Mad Max δεν έχει γυριστεί κάτι τόσο καλό, το The Book of Eli πάντως μοιάζει υποσχόμενο.

Δείτε το τρέιλερ (μπόνους η Mila Kunis).

Σκάι Τv

Σήμερα Πέμπτη στις 21.00 θα προβληθεί από την τηλεόραση του Σκάι το περίφημο ντοκιμαντέρ Home (μπορείτε βέβαια να το δείτε και εδώ ότι ώρα θέλετε).

Θα ακολουθήσει διάλογος στο στούντιο του σταθμού, για το Περιβάλλον.

Χίτσκοκ

Δείτε εναλλακτικά πόστερ των ταινιών του.

Εθνος - Κυριακή 18/10/2009

Εθνος - Σάββατο 17/10/2009


Το Βήμα - Κυριακή 18/10/2009

Jurassic Park Trilogy

Aυτη την Κυριακη το 1ο dvd μαζι με την κασετινα.

Μαζι cd με τραγουδια του Γιαννη πουλοπουλου